Proizvođač: MEDEX
Šifra artikla: 9338
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

14.40 KM

Količina

Propolis oral - na vodenoj osnovi, rasprišivač s aplikatorom

  • 10% ekstrakta propolisa u vodenoj otopini i niacin
  • Ne sadrži alkohol, zato ne peče
  • Dobrog okusa
  • Standardiziran vrijednost bioflavonoida u propolisu
  • S dodanim niacinom koji pridonosi očuvanju zdravih sluznica
  • U staklenoj ambalaži koja čuva kvalitetu proizvoda
  • Sprej s aplikatorom za jednostavnu i preciznu primjenu.

Ne vjerujete da je propolis ukusan i da ga možete uzimati bez žličice meda ili šećera? Upoznajte inovaciju, isprobajte propolis nove generacije.

Propolis na vodenoj osnovi je jednostavan za primjenu i iako je u bočici, primjeren je i za torbicu. Zato ga možete imati sa sobom ne samo kod kuće, već i na poslu, na hladnom zraku, u prostorijama s velikom gužvom ili ako samo želite osvježiti dah. Pomoću aplikatora ćete bez problema dostići željeno mjesto nanosa.
Proizvod osim propolisa na vodenoj osnovi sadrži i med, ehinaceju, niacin, koji pridonosi očuvanju zdravih sluznica i vodeni ekstrakt kadulje. U proizvodu smo standardizirali ključne sastojke propolisa, bioflavonoide, koji biljke štite od mikroorganizama, i time osigurali njegovu stalnu kvalitetu.

Propolis na vodenoj osnovi zadržava prirodna svojstva propolisa bez tipičnog i gorkog okusa. Namijenjen je svima koji ne smiju konzumirati alkohol, a naročito će mu se obradovati trudnice i dojilje.

Pakovanje: 30ml

Primjena: Preporučena dnevna količina jest 6 raspršivanja u usta. Otopinu 3 puta na dan po 2 puta raspršite neposredno u usnu šupljinu. Prije uporabe cjevčicu spreja okrenite pravokutno na bočicu. Otvorite usta i cjevčicu usmjerite na mjesto nanosa. Nakon uporabe cjevčicu vratite u prvobitan položaj.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: MEDEX, PROPOLIS ORAL SPREJ, PROPOLIS, MED, SLUZNICA, KADULJA, MED, EHINACEA, BEZ ALKOHOLA