Proizvođač: MEDEX
Šifra artikla: 02070017
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

41.20 KM

Količina

Bio gelée royale forte pomaže da tijelo ne klone! Uz svoju »forte« moć najjači je član Medexove serije proizvoda Gelée royale.

  • 1 bočica sadrži 1500 mg matične mliječi te prirodni vitamin C, otopljen u agavinom sirupu
  • Standardiziran sadržaj nezasićenih masnih kiselina 10 HDA u matičnoj mliječi
  • Bočice čuvaju kvalitetu proizvoda
  • Za neposrednu i jednostavnu upotrebu
  • Bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i zaslađivača.

Bio Gelée royale forte je namijenjen odraslima s vrlo aktivnim, izuzetno opterećenim životnim stilom. Svi njegovi sastojci su iz ekološke proizvodnje, jer sadrže ekološko dobivenu matičnu mliječ i vitamin C iz ekološko uzgojene acerole, otopljene u agavinom sirupu, također iz ekološke proizvodnje. Agavin sirup odlikuje nizak glikemijski indeks (GI) i postaje sve cjenjenija namirnica.

Dodatnu kvalitetu proizvoda osigurava vitamin C koji ima ulogu u funkciji imunološkog sistema, i standardizirana vrijednost 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina) u matičnoj mliječi. 10 HDA nezasićena je masna kiselina koja se u prirodi ne nalaz nigdje drugdje nego u matičnoj mliječi, i važno je mjerilo kvalitete matične mliječi.

Pažljivo odabrani sastojci čuvaju se u bočicama koje omogućuju neposredno konzumiranje, točno doziranje te za razliku od plastične ambalaže, zadržavaju kvalitetu proizvoda.

Pakovanje: 10 bočica po 9 ml

Primjena: Preporučena dnevna količina jest sadržaj jedne bočice. Popijte je prije doručka, samostalno ili razrijeđenu vodom. Preporučuje se uzimanje najmanje 90 dana i nakon dvosedmične stanke ponovno uzimanje. Blago ljuti okus i talog na dnu bočice posljedica su prirodnih svojstava sastojaka. Prije uporabe promućkati!

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: MEDEX, BIO GELEE ROYALE FORTE, 1500MG MATICNE MLIJECI, PROPOLIS, MATICNA MLIJEC, MED, IMUNITET, IMUNI SISTEM