Proizvođač: MEDEX
Šifra artikla: 9336
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

7.60 KM

Količina

Propolis - na alkoholnoj osnovi, kapi

  • 10 % propolisa u alkoholnoj otopini
  • Standardiziran vrijednost bioflavonoida u propolisu
  • Bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i zaslađivača
  • U staklenoj ambalaži koja osigurava i čuva kvalitetu proizvoda.

Propolis ili pčelinje ljepilo pčelinji je proizvod potreban za očuvanje zdrave košnice. Sadrži razne biljne smole koje pčele skupljaju na pupoljcima drveća, oplemenjuju ih izlučevinama svojih žlijezda te im dodaju vosak. Ljepljiva im je smjesa potrebna za popravak saća i premaz unutarnjih zidova košnice, čime sprječavaju ulazak vlage i vjetra te štite košnicu od mikroba. Koriste ga i za balzamiranje većih nametljivaca kojih se ne mogu drukčije riješiti. Time sprječavaju njihov raspad i tako se štite od zaraza i bolesti.

Propolis u košnici također hlapi te time stvara prirodnu zaštitu koja omogućava zdrav razvoj i život pčelinjih obitelji. Glavne su djelatne tvari propolisa bioflavonoidi, biljna bojila koja štite biljke od mikroorganizama. Upravo sadržaj bioflavonoida određuje kvalitetu propolisa, stoga smo u Medexu standardizirali njegovu vrijednost u proizvodima i tako osigurali njihovu stalnu kvalitetu.

Pakovanje: 15ml

Primjena: Preporučena dnevna količina jest 18 kapi. Nakapajte 3 puta na dan po 6 kapi otopine na kašiku meda, kocku šećera ili ih samostalno popijte.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: MEDEX, PROPOLIS ALKOHOLNE KAPI, IMUNITET, IMUNI SISITEM, PROPOLIS, MED