Proizvođač: MEDEX
Šifra artikla: 8329
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

8.90 KM

Količina

Propolis - na bezalkoholnoj osnovi, kapi

  • 10 % propolisa u bezalkoholnoj otopini.
  • Standardiziran vrijednost bioflavonoida u propolisu.
  • Bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i zaslađivača.
  • U staklenoj ambalaži koja osigurava i čuva kvalitetu proizvoda.

Propolis, napravljen na bezalkoholnoj osnovi, primjeren za vanjsku primjenu. Njeguje i štiti usta i usnu sluznicu te obnavlja i štiti kožu djece i odraslih.

Riječ propolis potiče iz grčkog jezika i znači obranu grada. Kao prirodnu zaštitu koriste ga i pčele, kojima propolis već 45 milijuna godina pomaže u očuvanju njihove vrste i predstavlja temelj njihova zdravlja, jer omogućuje zdrav razvoj i život pčela u košnici.

Propolis na bezalkoholnoj osnovi čuva sva prirodna svojstva propolisa. U proizvodu smo standardizirali sadržaj ključnog sastojka propolisa, bioflavonoida, čime smo osigurali stalnu kvalitetu proizvoda. Bioflavonoidi su biljna bojila, koja biljke štite od mikroorganizama, a njihov sadržaj određuje kvalitetu propolisa.

Propolis na bezalkoholnoj osnovi namijenjen je vanjskoj primjeni i pravi je balzam za vaša usta, usnu sluznicu i kožu, jer ih obnavlja i štiti. Primjeren je i za odrasle i za djecu.

Pakovanje: 15ml

Primjena: U tankom sloju 3 puta na dan nanesite 6 kapi na usnu sluznicu pomoću štapića za uši ili 3 puta na dan razrijedite 6 kapi s mlakom vodom i grgljati.
18 kapi sadrži 10 mg bioflavonoida (izraženih kao kavna kiselina), od toga 2,8 mg galangina i pinocembrina.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: MEDEX, PROPOLIS BEZLAKOHOLNE KAPI, GRLO, USTA, SLUZNICA, KOZA, PROPOLIS, MED, IMUNI SISTEM, IMUNITET