Želimo Vam dobrodošlicu u

SUPER APOTEKU

 

Koncept SUPER APOTEKE stvoren je u nastojanju da u svim segmentima očuvanja Vašeg zdravlja pomogne i interaktivno učestvuje u svim izazovima ispred nas. Personal u spoju iskustva i mladalačke snage odgovoriti će na Vaše zahtjeve i potrebe, jer svakodnevno radimo na proširenju naših znanja, stručnosti kao i proširenju usluga.

 

Web stranica Internetapoteka.ba osim mogućnosti kupovine donosi Vam savjete doktora i farmaceuta iz Bosne i Hercegovine i šire. Smatamo da je danas neophodno lako pronaći preparate za očuvanje zdravlja i samoliječenje. S toga stručni farmaceuti stoje Vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice kod izbora i ocjene željenih preparata. Možete nas kontaktirati mailom na info@internetapoteka.ba, telefonom na +387 35 281 555 ili putem kontakte forme svakim radnim danom od 09:00h - 21:00h. Ukoliko na našoj stranici ne možete pronaći određeni preparat, mi se obavezujemo da ćemo Vam pomoći. 

 

*Naglašavamo da informacije, savjeti i opisi preparata na web stranicama nisu zamjena za pregled doktora. Ukoliko imate zdravstvenih problema prije korištenja lijekova i preparata za samoliječenje posavjetujte se s doktorom ili farmaceutom. Prema Zakonu o lijekovima i medicinskim sredstvima Bosne i Hercegovine (Službene novine 58/08) i prema Zakonu o apotekarskoj djelatnosti (Službene novine 119/08) lijekovi i medicinska sredstva ne smiju se prodavati putem interneta.

 

Za sve informacije vezane za dostupnost, cijene lijekova i medicinskih sredstava, način upotrebe, kontraindikacije i neželjene efekte obratite na naše kontakte ili nas posjetite. Nalazimo se u Bingo City Center-u, ul.: Mitra Trifunovića Uče br.2, Tuzla, Bosna i Hercegovina

 

 

HVALA NA PAŽNJI