Proizvođač: MEDEX
Šifra artikla: 9337
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

13.70 KM

Količina

Propolis oral junior - na vodenoj osnovi, rasprišivač s aplikatorom

Djeca ne znaju što je za njih dobro. Ali znaju što im se sviđa! U proizvodu Propolis oral junior spojili smo oboje i napravili propolis koji ne sadrži alkohol, ne peče i ima dobar okus.

Propolis oral junior posebno je prilagođen našim najmlađim. Proizvod uz 10% ekstrakta propolisa na vodenoj osnovi sadrži i med, niacin, koji pridonosi očuvanju zdravih sluznica i vodeni ekstrakt kadulje.
Okus su testirala djeca i uz njihovu smo pomoć napravili najbolji za njih. Zato je Propolis oral junior odlična okusa i ne peče. Osim toga, proizvod je provjerene kvalitete, jer smo u njemu standardizirali i ključne sastojke propolisa, bioflavonoide, koji biljke štiti od mikroorganizama, i glavno su mjerilo kvaliteta propolisa.

Proizvod je i jedinstven za primjenu, jer sprej s aplikatorom omogućava jednostavan i precizan nanos na željeno mjesto. Bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i zaslađivača.

Pakovanje: 30ml

Primjena: Preporučena dnevna količina jest 6 raspršivanja u usta. Otopinu 3 puta na dan po 2 puta raspršite neposredno u usnu šupljinu. Prije uporabe cjevčicu okrenite pravokutno na bočicu. Otvorite usta i cjevčicu usmjerite na mjesto nanosa. Nakon uporabe cjevčicu vratite u prvobitan položaj.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: MEDEX, PROPOLIS ORAL JUNIOR SPREJ, GRLOBOLJA KOD DJECE, MED, PROPOLIS, NIACIN, KADULJA, BEZ ALKOHOLA, DIJETE