Proizvođač: MEDEX
Šifra artikla: 02070012
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

42.60 KM

Količina

1000 mg matične mliječi i vitamin D u otopini.

Gelée royale super u praktičnim bočicama čuva kompleksni prirodni sastav matične mliječi i jednostavan je za uzimanje.

Jedna bočica sadrži 1000 mg matične mliječi s dodanim vitaminom D.

Vitamin D pridonosi funkciji imunološkog sistema, a zovu ga i »vitamin sunca«. To je jedan od rijetkih vitamina koje naše tijelo može proizvoditi samo, što nije slučaj u jesensko-zimskim mjesecima kada smo mnogo manje izloženi sunčevim zrakama. Zato je preporučljivo da ga tada u svoje tijelo unosite odgovarajućom prehranom ili u obliku dodataka.
Vitamin D je ključan tijekom cijeloga života i stručnjaci upozoravaju kako smo premalo svjesni važnosti vitamina D, a njegov je nedostatak u tijelu pojedinaca sve rašireniji.

Proizvodom Gelée royale super vaša će prehrana biti kvalitetnija, a svakodnevni izazovi lakši. Zato ga počnite uzimati već danas i pobrinite se za prirodnu zaštitu svog imunološkog sistema i dobrobiti organizma.

Pakovanje: 16 bočica od 9ml.

Primjena: Preporučena dnevna količina jest sadržaj jedne bočice. Popijte je prije doručka, samostalno ili razrijeđenu vodom. Preporučuje se uzimanje najmanje 90 dana i nakon dvosedmične pauze ponovno uzimanje. Blago ljuti okus i talog na dnu bočice posljedica su prirodnih svojstava sastojaka.

Prije upotrebe promućkati!

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: MEDEX, GELEE ROYALE SUPER D, MATICNA MLIJEC, 1000MG MATICNE MLIJECI, VITAMIN D, IMUNI SISTEM, IMUNITET