Proizvođač: UP INDUSTRIES
Šifra artikla: 02140103
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

19.60 KM

Količina

Novalac AR početna mliječna hrana za dojenčad s vraćanjem hrane (0-12 mjeseci).

Namijenjen:

  • Dojenčadima koja često bljuckaju (više puta na dan)
  • Dojenčadima od rođenja do 12. mjeseca života

Početna mliječna hrana Novalac AR primjerena je za dojenčad s bljuckanjem od rođenja do 12. mjeseca života.

Prednosti:

  • Sadrži lako probavljiv kukuruzni škrob koji se zgušnjava tek u želucu
  • Ne usporava probavu
  • Smanjuje izloženost jednjaka kiselom želučanom sadržaju

Novalac AR početna mliječna hrana primjerena je za dojenčad s vraćanjem hrane od rođenja do navršenog 12. mjeseca ako ih majke ne doje. Novalac AR zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčadi do navršenog 6. mjeseca, a za dojenčad stariju od 6 mjeseci dio je raznolike prehrane.

Novalac AR jedina je mliječna hrana koja sadrži kukuruzni škrob za optimalno zgušnjavanje hrane u želucu, čime smanjuje vraćanje hrane kod dojenčadi. Zbog kiselog želučanog pH mliječna hrana Novalac AR zgušnjava se tek u želucu, a ne u bočici, što omogućuje tekuće hranjenje dojenčeta odmah kad je mliječna hrana pripremljena.

Iako se hrana u želucu zgušnjava, ipak ne usporava probavu jer kukuruzni škrob sadrži 99% lako probavljivog amilopektina. Upotrebom mliječne hrane Novalac AR smanjuje se broj vraćanja hrane i izloženost kiselom želučanom sadržaju koji bi mogao ozlijediti sluznicu jednjaka.

Novalac AR zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčeta: obogaćeno je željezom, sadrži optimalnu količinu masti i bjelančevina te osigurava sve važne aminokiseline, minerale i vitamine.

Novalac AR dio je velike grupe proizvoda posebno prilagođenih dojenčadima pažljivo izabranim sastojcima i kontrolisanim kvalitetom. Nakon 12. mjeseca savjetujemo prelaz na mlijeko za malu djecu Novalac 3.

Sastav mliječne hrane Novalac u skladu je s evropskim smjernicama o dječjoj mliječnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), a ni gluten.

Pakovanje: 400g

Primjena i doziranje:


Do vrha napunjena i do ruba poravnata priložena mjerica sadrži 4,3 g mliječne hrane Novalac AR.

Jednu mjericu otopite u 30 ml vode.

* kao dio raznolike prehrane

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: NOVALAC, NOVALAC AR, BLJUCKANJE, BEBE, VRACANJE HRANE, HRANA ZA BEBE, MLIJECNA HRANA, DOJENCAD, DOHRANA, 0-12 MJESECI

Slični artikli