Proizvođač: CYDONIA
Šifra artikla: 2040077
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

5.80 KM

Količina

Gavez gel djeluje putem alantoina koji je izvrstan aktivator rasta stanica, koji stimulira zarastanje rana, obnavljanje polomljenog tkiva kostiju i tetiva, oštećenih usljed isčašenja i uganuća. Ovo je moguće usljed brze difuzije alantoina kroz kožu i okolna tkiva.

Gavez gel omogućava brzo uklanjanje modrica zahvaljujući hemolizi crvenih krvnih zrnaca u oštećenom tkivu.

Za zarastanje rana, čireva na koži i varikoznih vena, veoma važan je tzv "flaster" efekat toniziranja zahvaćenog područja, pomoću sastojaka sluzi, tanina i eteričnih ulja, dok alantoin sprječava nastanak ožiljaka brzim obnavljanjem stanica epitela kože. Geranijum Bourbon i kadulja djeluju blagotvorno kao flebotonici, dok njemačka kamilica djeluje protivupalno i kao cikatrizant.

Pogodan je za upotrebu na licu prije treninga pogotovo prilikom izlaganja hladnoći i kiši.

Bogata formulacija sa zemljanim, dubokim mirisom, sa baznim sastojcima koji harmoniziraju ovaj osjećaj, obogaćuje i hrani područje, ne ostavljajući masni film.

Pakovanje: 250 ml

Primjena:  Dobro umasirajte gel od gaveza u kožu posebno na izložena područja; šake, ruke i noge. Na ovaj način može pomoći da se zadrži normalna prirodna barijera protiv agresivnih elemenata okoliša.

Upozorenja:  Čuvati dalje od dohvata i pogleda djece. Provjeriti na alergije.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: CYDONIA, GAVEZ, RANE, KOSTI, UGANUCA, ISCASENJA, TETIVE

Slični artikli