Proizvođač: 4YOU PHARMA
Šifra artikla: 11718
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

34.00 KM

Količina

Sirup za jačanje i podizanje imuniteta kod djece

Bimunal Imuno sadrži ekstrakt ploda crne zove sada u značajno večoj količini – tri puta više u preporučenoj dnevnoj dozi. Ona sprječava vezivanje virusa za receptore na ćeliji i ulazak virusa u ćeliju. Aktivira imuni sistem i stimuliše imuni sistem da adekvatno odgovori. Ukoliko virus ipak uđe u ćeliju, ona blokira razmnožavanje virusa u organizmu i to u različitim stadijumima virusne infekcije.

Bimunal Imuno sadrži i baobab, super voćku jedinstvenog nutritivnog sastava. Baobab, organskog, prirodnog porijekla, sadrži izuzetno visoku količinu prirodnih vitamina, minerala i prebiotika – prirodnih vlakana. Baobab sadrži prirodne vitamine C, D, A, E, B kompleksa i minerale: kalcijum, magnezijum, cink, kalijum i željezo. U poređenju sa narančom, sadrži čak 10 puta više vitamina C i 6 puta više antioksidanasa!

Kontinuirana primjena sirupa Bimunal Imuno za podizanje i jačanje imuniteta se preporučuje:

·      U vrijeme sezonskih infekcija – prehlade, gripa, virusnih infekcija

·      Nakon upotrebe antibiotika

·      Prije polaska djece u kolektiv (obdanište, škola)

·      Prilikom boravka djece u kolektivima (obdaništa, škole) tokom sezonskih infekcija

 

Pakovanje: 300ml

Primjena: 10ml dnevno. Preporučuje se kontinuirana primjena u trajanju od 3 mjeseca. Pauza u trajanju od 10 dana se pravi poslije 3 mjeseca primene. Nakon nje možete nastaviti sa korištenjem sirupa. Pauza se pravi zbog preporuka za primjenu cinka.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: BIMUNAL, IMUNITET, DJECA, ZDRAVLJE DJETETA, CRNA ZOVA, PREHLADA, GRIPA