Proizvođač: FRUCTUS
Šifra artikla: 2120065
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

14.20 KM

Količina

Zeleni zmaj je čaj za mršavljenje, rađen po čuvenoj kineskoj recepturi, i vjerovali ili ne, još prije 5.000 godina Kinezi su ga pripremali i konzumirali u cilju kontrolisanja tjelesne mase, odnosno mršavljenja. Kinezi su narod s najnižom stopom gojaznosti na svijetu zahvaljujući čajevima koje svakodnevno piju, a jedan od najomiljenijih im je upravo zeleni čaj.

Osnova mješavine “Zelenog zmaja” zapravo je zeleni čaj uz dodatak brižljivo odabranog ljekovitog bilja koje sadrži fiziološki aktivne sastojke za stimulaciju rada bubrega i organa za varenje, pa tako utiču na ubrzavanje metabolizma, razmjenu materija kao i izbacivanje suvišne vode i toksina iz organizma. Zato se ovaj preparat preporučuje kao svakodnevni dodatak ishrani s ciljem da se uz poboljšanje životnih navika (izbjegavanje napetosti, redovan odmor, adekvatna ishrana, redovno uzimanje tečnosti, pravilno disanje, kretanje) ublaže uzroci koji izazivaju nagomilavanje viška kilograma.

“Zeleni zmaj” rješava probleme gojaznosti na potpuno prirodan i zdrav način, a najbolje rezultate (gubitak 5 do 10% početne tjelesne težine) postiže u kombinaciji sa dijetama koje se zasnivaju na redukovanom unošenju ugljenih hidrata skrobnog porijekla.

Pakovanje: 25 filter vrećica

Primjena: Proizvod je namijenjen odraslim, zdravim osobama sa povišenom tjelesnom masom.
Koriste se maksimalno dvije filter vrećice čaja na dan, pola sata prije obroka.

Ne treba da ga koriste osobe koje boluju od inflamatornih oboljenja digestivnog trakta, bolova u stomaku, oboljenja bubrega, gubitka tečnosti i disbalansa elektrolita.
Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: ZELENI ZMAJ, ČAJ ZA MRŠAVLJENJE, TOKSINI, VIŠAK VODE, GOJAZNOST, TJELESNA MASA, ZELENI ČAJ