Proizvođač: WELEDA
Šifra artikla: 2150551
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

18.50 KM

Količina

Potpuno prirodno masažno ulje koje vas priprema za porođaj

Potpuno prirodno ulje koje vam pomaže da se pripremite za porođaj – masaža područja međice poboljšava elastičnost kože i štiti je od pucanja tokom porođaja. 

To je dan koji svi željno iščekuju, ali mame žele da porođaj prođe bez pucanja kože i rana na njihovoj osjetljivoj koži. Od 34. sedmice možete da počnete sa pripremama redovno koristeći Ulje za masažu međice da biste poboljšali elastičnost kože.

Sa slatkim uljem badema i pšeničnim klicama bogatim vitaminom E, ovo je specijalno formulisano ulje koje činu vašu kožu opuštenom i elastičnom i priprema vas za porođaj.

Hrani i priprema kožu za porođaj. Redovno kosristite ulje i masirajte perineum područje da biste održali kožu elastičnom i mekom. Dermatološki ispitano. Ovo ulje je proizvod iz linije Weleda preparata za porođaj i dojenje, razvijen od strane iskusnih babica i farmaceuta

Bez sintetskih prezervativa, mirisa, boja ili sirovina dobivenih iz mineralnih ulja.

Pakovanje: 50ml

Primjena: Možete se masirati sami ili uz pomoć partnera. Masažu radite minimalno 3-4 puta sedmično – u trajanju od 5-10 minuta, od 34. sedmice trudnoće. Najbolje koristiti nakon kupanja u toploj vodi.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: WELEDA, ULJE ZA TRUDNICE, MASAZA, TRUDNICE