Proizvođač: TRANSFER POINT Inc SAD
Šifra artikla: 9041
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

162.90 KM

Količina

Pospješuje rad imunog sistema.

Beta-1,3 D glucan se smatra najsnažnijim prirodnim aktivatorom i stimulatorom imunološkog sistema koji može povećati djelotvornost imuniteta do nekoliko puta.

Beta-1,3 D glucan proizvođača Transfer Point Inc. (USA) je visokopročišćena supstanca te jedina u svijetu koja sadrži preko 93 % čistih beta 1,3/1,6  glukana.

Beta glukan je dugolančani polisaharid sastavljen od molekula glukoze koje su povezane različitim hemijskim vezama. Znanstveno je dokazano da je biološki najaktivniji beta glukan u kojem je glukoza povezana 1,3 i 1,6 vezom. Te vrste beta glukana izoliraju se iz stanične stijenke pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae.

Proizvođač Transfer Point Inc. ima patentom zaštićenu proizvodnju svog beta-1,3 D glukana iz pekarskog kvasca koji je i hipoalergena supstanca (ne izaziva alergije) visoke farmaceutske čistoće.

Važno je uvijek na ambalaži proizvoda provjeriti koja je koncentracija (%) biološki aktivnih veza glukoze (1,3;1,6) unutar kompleksa beta glukana jer to pokazuje kvalitetu proizvoda tj. učinkovitost na imunosni sustav. Stoga za beta glukane različitih proizvođača sa niskom koncentracijom(%) aktivnih veza potrebna je veća količina supstance za određeni biološki učinak, ali znatno slabiji u odnosu na Beta-1,3 D glucan (Transfer Point Inc.), što je potvrđeno u ispitivanju na Sveučilištu Louisville, SAD.

Jedini u svijetu sadrži preko 93 % čistih beta 1,3/1,6 glukana.

Pakovanje: 60 kapsula

Primjena: 1-2 kapsule dnevno, na prazan želudac, 30 min. prije jela.

Dnevna doza (dvije kapsule) sadrži: Beta 1,3 D glukan kompleks      1000 mg

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: TRANSFER POINT, BETA 1, 3D-GLUCAN, AKTIVATOR IMUNOG SISTEMA, IMUNITET, IMUNI SISTEM, BETA GLUKAN, BETA 1, 3 GLUKAN, BETA 1, 6 GLUKAN, IMUNOLOSKI SISTEM

Slični artikli