Proizvođač: MAXLAB
Šifra artikla: 12248
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

27.40 KM

Količina

Srebrna voda se ističe visokim sadržajem koloidnog srebra, koje je blago metalnog ukusa i slično običnoj vodi. Koloidno srebro pruža dugotrajno antibakterijsko dejstvo i, kao preventivno sredstvo u organizmu, formira rezervni imunološki sistem, čuva T-limfocite i obavlja dio njihovog posla. Ljekovita dejstva koloidnog srebra su mnogobrojna. Takođe, ovo pakovanje je savršeno za putovanja jer sadrži dve flaše u plastičnoj umesto u staklenoj ambalaži, pa ne morate da brinete da će se polomiti.

  • Blagotvorno djeluje na poremećaj imunog sistema, štiti organizam od infekcija, virusa, bakterija i gljivica,
  • Blagotvorno djeluje kod akni, bubuljica, ekcema i seboreje.
  • Antimikrobno i blagotvorno djeluje na infekcije i upale grla i desni.
  • Djeluje protiv virusnog ili bakterijskog zapaljenja desni, krajnika, ždrijela i bronhija.
  • Djeluje protiv infekcija usne duplje (kandida, streptokoke, stafilokoke, itd.).
  • Uklanja stomačne probleme, infekcije želuca i crijeva izazvane virusima, bakterijama i gljivicama (kandida, ešerihija, salmonela, stomačni grip, itd.).
  • Djeluje na infekcije bubrega, urinarnih puteva i mokraćne bešike, na brže zarastanje rana i teških opekotina.
  • Pogodna je za higijenu intimnih dijelova tijela, kao i za higijenu kože stopala. Uklanja neprijatan miris nogu i "atletsko stopalo".
  • Uklanja perut i smanjuje opadanje kose.
  • Smanjuje rizik od nastanka karijesa. Uklanja neprijatan miris iz usta i uništava mikroorganizme u usnoj duplji. Čini zube čistijim, bijelim i bez ružnih naslaga.

Sastav: Redestilovana voda sa 15ppm koloidnog srebra.

Pakovanje: 500ml + 500ml

Primjena: Za potrebe oralne higijene, srebrnu vodu aplicirati u grlo, usta ili na desni, nekoliko puta u toku dana, po potrebi. Za čistije i bjelje zube, vodu mućkati u ustima desetak sekundi. U slučaju akni, bubuljica, seboreje ili peruti, srebrnu vodu nanijeti na čistu i suhu kožu lica i tijela. Nakon nanošenja, srebrnu vodu ne brisati, već pustiti da djeluje dok se koža prirodno osuši.

Napomena: Kako je srebro u koloidnom obliku, svaki višak koji nije potreban organizmu lako se eliminiše i ne akumulira se u tkivima. Ne postoji mogućnost predoziranja i ne postoji interakcija koloidnog srebra sa drugim lijekovima.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: SREBRNA VODA, KOLOIDNO SREBRO, IMUNI SISTEM, AKNE, SEBOREIČNI DERMATITIS, UPALA DESNI, OPADANJE KOSE, HIGIJENA STOPALA, KARIJES, SAMOLIJEČENJE