Proizvođač: PROBOTANIC
Šifra artikla: 02010542
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

29.90 KM

Količina

Origanol Strong – organsko ulje divljeg origana u softgel kapsulama
Origanol Strong se preporučuje kod infekcija respiratornog, gastrointestinalnog, urinarnog, genitalnog sistema i kože, kao i kod oslabljenog imuniteta.

  • Jača obrambene snage organizma
  • Veoma jak antioksidans
  • Komforan za upotrebu
  • Pogodan za cijelu porodicu
  • Idealna srazmjera : 1 softgel kapsula = 1 kap ulja divljeg origana
  • 100% organski poljoprivredni sastojci (Srbija, EU)
  • HALAL sertifikovan

Origanol Strong je vrhunski proizvod koji u svom sastavu sadrži organsko ulje divljeg origana (Origanum minutiflorum), ekstra djevičansko, hladno cijeđeno, nerafinisano, organsko maslinovo ulje (Olea europaea) i organski riblji želatin.

Pakovanje: 60 kapsula

Primjena:
Odrasli i djeca starija od 12 godina (u terapeutske svrhe): 1 softgel kapsula 3 puta dnevno poslije jela sa čašom vode, 20 dana.
Odrasli i djeca starija od 12 godina (u preventivne svrhe): 1 softgel kapsula 3 puta dnevno poslije jela sa čašom vode, 10 dana.
Djeca starija od 6 godina: 1 softgel kapsula 2 puta dnevno poslije jela sa čašom vode, 7 dana.

Sastojci: Organsko esencijalno ulje divljeg origana (Origanum minutiflorum) – 25mg po kapsuli
Ostali sastojci: Organsko ekstra djevičansko maslinovo ulje, organski riblji želatin, glicerol, prečišćena voda.

Origanol Strong je namijenjen svima onima koji teško podnose pijenje ulja divljeg origana. Na komforan i prijatan način bez osjećaja peckanja, ljutine i pratećih simptoma možete konzumirati ulje divljeg origana i uživati u njegovim ljekovitim efektima. Uz Origanol Strong ulje divljeg origana će vam uvijek biti pri ruci jer ga možete nositi svuda sa sobom. Pogodan je za upotrebu i kod djece koja su starija od šest godina.

Upozorenja: Proizvod se ne preporučuje trudnicima, dojiljama i djeci mladjoj od 6 godina, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod ne treba da uzimaju osobe koje imaju: anemiju, poremećaj koagulacije, poremećaj akta gutanja, ozbiljnu hipertenziju, teško oštećenje jetre i bubrega kao i osobe koje uzimaju antikoagulantnu terapiju.
Mogući neželjeni efekti proizvoda su: usporena reapsorpcija željeza iz crijeva, kratkotrajno i prolazno ubrzan puls i lupanje srca (kod osoba koje su osetljive na ljutu hranu), osjećaj paljenja i žarenja u usnoj duplji i želucu, pojačano menstrualno krvarenje.
Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: PROBOTANIC, ORIGANO, ORIGANOL STRONG, DIVLJI ORIGANO, ULJE DIVLJEG ORIGANA, ASTMA, ALERGIJE, IMUNITET, BRONHITIS, KOŽA, PROBAVA, URINARNE INFEKCIJE