Proizvođač: Evalar
Šifra artikla: 02010930
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

20.40 KM

Količina

Prirodni preparat u borbi protiv dijabetesa

Olidžim se preporučuje preventivno, ali i u kompleksnoj terapiji šećernog dijabetesa I i II tipa. Kod zdravih osoba sa normalnim nivoom šećera u krvi, prilikom korišćenja Olidžima, nije primjećeno smanjenje šećera u krvi ispod norme.

Olidžim sadrži inulin i džimnemu, dva biljna sastojka koja pomažu održavanju nivoa šećera u krvi u granicama normale.
Inulin je prirodna supstanca koja se dobija iz korjena čičoke i drugih biljaka poput maslačka, cikorije i slatke repe. Inulin potpomaže aktivizaciju metabolizma i proces sagorjevanja masnoće koji je povezan sa apsorpcijom glukoze. Takođe održava nivo šećera u krvi u granicama normale.

Srebrna svilenica ili Gimnema Sylvestre je veoma stara biljka čije ime u prevodu znači “rušilac šećera”. Džimnema potpomaže usporavanje procesa apsorpcije viška šećera iz hrane, zbog čega šećer ne prolazi u krv

Olidžim smanjuje rizik razvoja šećernog dijabetesa, kao i povećani nivo šećera u krvi. Takođe proizvodi i održava neophodan nivo insulina u organizmu i smanjuje komplikacije šećernog dijabetesa.

Preporučena dnevna doza (4 tablete) sadrži: Inulin 1200mg, rastvorljiva dijetetska vlakna 1000mg, Ekstrakt džimneme 160mg.

Pakovanje: 100 tableta

Primjena: 4 tablete dnevno tokom 30 dana, pa 5 dana pauze

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: OLIDZIM, EVALAR, SECER U KRVI, GLUKOZA, DIJABETES, INULIN, DODATAK PREHRANI