Proizvođač: MEDEX
Šifra artikla: 9878
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

41.90 KM

Količina

Zaustavite vrijeme koje ostavlja tragove na vašoj koži. Uzimajte Kolagenlift.

Kolagen Verisol ® bjelančevina je s posebnim aminokiselinskim sastavom i dobrom bioraspoloživošću. Sadrži male molekule kolagena koje se učinkovito apsorbiraju u kožu i nahrane je iznutra. Hijaluronska kiselina ispuni prostor između kolagenih vlakana, a dodani niacin pridonosi očuvanju zdrave kože.

Kolagen je najzastupljenija bjelančevina u ljudskome tijelu i spada u strukturne proteine s funkcijom davanja potpore i oblika. Važan je graditelj zglobne hrskavice, kože, noktiju i kose. Nakon 20. godine proces stvaranja kolagena u tijelu se uspori, zato koža s godinama gubi čvrstinu i elastičnost, počinju se pojavljivati prve bore. Posljedica smanjenja količine hijaluronska kiseline jest da koža postaje suha i opala.

Redovitim uzimanjem Kolagenlifta svoju ćete kožu nahraniti iznutra i vratiti joj ono što joj priroda s vremenom oduzima. Proizvod je u bočicama koje omogućuju jednostavno dnevno korištenje. Bez bojila i umjetnih aroma.

Pakovanje: 10 bočica po 9 ml

Primjena: Preporučena dnevna količina jest sadržaj jedne bočice. Popijte je samostalno ili razrijeđenu vodom. Preporučeno je najmanje 60-dnevno uzimanje.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: MEDEX, KOLAGENLIFT, KOZA, KOSA, NOKTI, HRSKAVICA, KOLAGEN, PRVE BORE