Proizvođač: HEMOFARM
Šifra artikla: 02010354
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

10.40 KM

Količina

Magnetrans® je dodatak ishrani, koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma.

Doprinosi boljem i efikasnijem stvaranju energije i kao takav se preporučuje nakon fizičkih aktivnosti. On omogućava brži oporavak organizma i smanjenje umora i iscrpljenosti. Sa druge strane sprječava pojavu grčeva u mišićima.

Normalizuje srčani ritam, snižava krvni pritisak i održava tonus krvnih sudova. Takođe doprinosi i regulaciji povišenog šećera.

Magnetrans® se uz kalcijum i vitamin D koristi u prevenciji osteoporoze, ublažava tegobe vezane za PMS i posebno se savjetuje u trudnoći jer sprječava kontrakcije, snižava povišeni krvni pritisak i sprječava pojavu grčeva u nogama koji su izraženi kod trudnica. Ne treba zaboraviti još jedan blagotvorni efekat, a to je normalizacija probave, naročito u posljednjem trimestru trudnoće.

Magnetrans® doprinosi smanjenju osjetljivosti na svakodnevni stres i smanjuje učestalost glavobolja kod osoba sa migrenom. Dakle, za osobe sa povećanim psihičkim naporima, zaposlene, studente.

Pakovanje: 20 vrećica

Primjena: Jedna kesica dnevno omogućava optimalni unos magnezijuma u organizam.
Upotreba je jednostavna – granule se uzimaju direktno, bez vode. Ne sadrži šećer, tako da ga mogu koristiti i pacijenti sa dijabetesom.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: HEMOFARM, MAGNEZIJ, ENERGIJA, UMOR, FIZICKA AKTIVNOST, SPORT, GRCEVI U MISICIMA, KRVNI PRITISAK, OSTEOPOROZA, TRUDNOCA, SECER U KRVI, PMS, STRES