Proizvođač: BLAGOLEKS
Šifra artikla: 2040032
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

12.40 KM

Količina

Za tretman hiperpigmentacija

Linoderm krem smanjuje proizvodnju melanina, pospješuje regenerativnu sposobnost ćelija kože i uspješno otklanja hiperpigmentisane mrlje.

Efikasno uklanja staračke pjege, pjege nastale tokom i nakon trudnoće, nakon intenzivnog sunčanja, kao i za vrijeme hormonske kontraceptivne terapije. Otklanja crvenilo na koži izazvano UV zračenjem

Stimuliše sintezu kolagena

Otklanja neželjene posljedice tretmana kože voćnim kiselinama

Sadrži UVA/UVB/UVC zaštitne filtere tako da sprečava starenje kože i nastajanje novih fleka izazvanih sunčevim zračenjem.

Površina hiperpigmentisane kože maže se u tankom sloju ujutro i uveče u periodu od 1-2 mjeseca. Krema je u potpunosti neškodljiva za zdravu kožu tako da se može koristiti i preventivno. Signalne molekule izolovane iz prirodnog mlijeka vitalizuju protektivni sistem kože i podstiču regenerativnu sposobnost kože. Mliječni proteine, masti, vitamini A, D, E, B2 i B12, folna kiselina i kalcijum imaju izuzetnu hranjivu vrijednost za kožu. UVA, UVB i UVC filter štiti kožu od štetnog sunčevog zračenja prilikom svakodnevnog izlaganja suncu i sprečava pojavu crvenila i pjega.

Nakon 4 nedelje upotrebe Linoderm kreme protiv pjega i fleka, tretirane površine postaju svjetlije.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod