Proizvođač: IONICKISS
Šifra artikla: 13682
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

39.90 KM

Količina

Jedina četkica za zube koja će vaše zube učiniti 48% čistijim, čak i na teško dostupnim mjestima.

Ovo je prva jonizujuća četkica za zube i jedina koja se može koristiti i bez paste za zube, što je čini dostupnom uvijek i svuda.

Posebna zbog glave četkice koja se sastoji od dvije vrste najfinijih vlakana koji svojim oblikom prodiru duboko u međuzubni prostor i dubinski uklanjaju nečistoće. Idealna je i za masiranje i čišćenje desni.

Kako radi?

Zubni plak je vezan za zub pomoću pozitivno naelektrisanih jona koji se nalaze u pljuvački. Negativni joni koji dolaze iz IONICKISS četkice za zube efikasno slabe mehanizam koji vezuje zube i zubni plak, čineći uklanjanje zubnog plaka veoma jednostavnim.

Upotreba: 1. Nakvašenim prstom dodirnite IoniPad metalnu traku kako biste pojačali protok jona. Tokom pranja zuba, prst držite na Ionipad metalnoj traci.

2. Da biste skinuli nastavak četkice, jednom rukom držite četkicu, a drugom rukom laganim pokretom okrenite nastavak pri dnu. Novi nastavak stavite na metalnu iglu i okretom ruke ga učvrstite za četkicu.

3. Obzirom da je moguće da tokom upotrebe paste za zube, ukoliko je koristite, prodre u prostore između nastavaka i tijela četkice, čistite glavu četkice i metalnu iglu kada god ste u mogućnosti.

4. Pritiskom na IoniTest taster provjerite stanje baterije. Paljenje crvene lampice je pokazatelj da je četkca spremna za upotrebu.

Boje: bijela, plava, roza

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: IONICKISS, CETKICA ZA ZUBE, HIGIJENA ZUBA, ZDRAVLJE ZUBA, IONI, BAKTERIJE, PLAK, DESNI, OSJETLJIVE DESNI