Proizvođač: ABELA PHARM
Šifra artikla: 2020095
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

10.30 KM

Količina

Propomucil sirup za djecu jedini sadrži inovativnom tehnologijom prečišćen prirodni propolis u koji je inkorporiran prirodni N-acetilcistein (NAC) koji razlaže sekret i izbacuje ga napolje.


Propomucil sirup za djecu pored propolisa i NAC-a, sadrži med, tečni ekstrakt korijena bijelog sljeza i ploda šipurka koji udruženo pomažu u izbacivanju sekreta iz disajnih puteva i pojačavanju imuniteta djeteta.


Zajednička djelovanja svih sastojaka u sirupu doprinose olakšavanju simptoma zapaljenja i izbacivanju sekreta kod respiratornih oboljenja.

Propolis je prirodni antimikrobik koji uz to smiruje iritirane sluznice. Propolis uništava viruse, bakterije i gljivice, bez alergena i glutena.


N-acetilcistein je efikasan kod simptoma oboljenja disajnih puteva praćenih stvaranjem sekreta. N-acetilcistein, kao snažan mukolitik, kida veze u gustom sekretu, i pretvara ga u rjeđi sekret, koji je mobilan i lakše se izbacuje.


Pakovanje: 120ml


Primjena:
Djeca od 3. do 6. godine života 2-3 puta po 12 ml sirupa dnevno, nakon obroka.
Djeca od 6. do 12. godine života 3-4 šuta po 12 ml sirupa dnevno, nakon obroka.

Prije upotrebe promućkati!

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: PROPOMUCIL, PROPOLIS, BIJELI SLJEZ, KASALJ, PRODUKTIVNI KASALJ, ISKASLJAVANJE, DJECA, ZDRAVLJE DJETETA, IMUNITET, ABELA PHARM