Proizvođač: HEDERA
Šifra artikla: 02110017
Raspoloživost: Nije na zalihi

Cijena:

11.90 KM

Količina

Magareće mlijeko ima revitalizujuće dejstvo na cijeli organizam. Veoma je efikasno u otklanjanju problema na koži, kao i za jačanje imunosistema, za oporavak i protiv hroničnog umora. Sadrži veliku koncentaraciju vitamina.

Vitamin A: bitan za obnavljanje ćelijske membrane, omogućava koži da se regeneriše, a istovremeno smanjuje efekte starenja kože.

Vitamin B2: čiji nedostatak može dovesti do ozljeda kože i sluzokože, tako da njegovo prisustvo u mlijeku kroz biološku aktivnost može znatno da poboljša otpornost.

Vitamin C: ima antioksidacionu ulogu i veoma je tražen u kozmetici; usporava proces starenja i ubrzava mehanizme ozdravljenja.

Vitamin E: je poznat kao esencijalni i antioksidativni jer usporava starenje kože i obezbjeđuje stabilnost ćelijske strukture. Mineralne soli u magarećem mlijeku omogućavaju koži da bude čista. Oslobađaju kožu mrtvih ćelija i tako ostavljaju prostor ćelijama koje žive na površini kože. Mlijeko takođe uslovljava rast ćelija, ono sadrži znatnu količinu lipida koji obezbjeđuju ishranjenost kože. Esencijalne masne kiseline kao što su omega 6 pomažu koži da bolje upije vitamine, a pored toga omogućavaju koži da postane elastična i obezbjeđuju prevenciju za bolesti kože.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod