Proizvođač: GLORIA PRIRODNA KOZMETIKA
Šifra artikla: 02151279
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

10.00 KM

Količina

Obogaćena prirodnim tvarima koja stvaraju blagu i nježnu pjenu, ova pasta će zaštititi vaše desni i dati vam divan osmijeh.

Eterična ulja kadulje, eukaliptusa, limuna i paprene metvice uklanjaju bakterije, umiruju desni, te doprinose zdravlju kompletne usne šupljine.

Gloria pasta za zube je 100% prirodan proizvod namijenjen sigurnoj oralnoj higijeni. Proizvod je obogaćen prirodnim tvarima koja stvaraju blagu i nježnu pjenu. Kalcij karbonat u kombinaciji sa kaolinom čisti zube i štiti desni, dok biljni glicerin dodatno osigurava vlažnost i doprinosi stabilnosti proizvoda.

Eterična ulja kadulje, eukaliptusa, limuna i paprene metvice utječu na bakterije te umiruju desni, djeluju protiv karijesa, naslaga i štetnog kamenca, te doprinose zdravlju kompletne usne šupljine. Pasta ne sadrži boje, hemijske supstance, umjetna pjenila i mirise.

Sigurna je za upotrebu i kod najosjetljivijih desni, a mogu je koristiti i djeca bez roditeljskog nadzora. Prirodni sastojci naše paste garantiraju zdrav i svjež dah.

Učinci: umiruje desni / djeluje protiv karijesa, naslaga i štetnog kamenca / doprinosi zdravlju kompletne usne šupljine

Glavni sastojci: kadulja, eukaliptus, limun, paprena metvica


Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: GLORIA, PRIRODNA KOZMETIKA, PASTA ZA ZUBE, ORALNA HIGIJENA, DESNI, KARIJES, ZUBNI KAMENAC, DJECA