Proizvođač: GLORIA PRIRODNA KOZMETIKA
Šifra artikla: 12457
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

17.90 KM

Količina

Posebno kreiran za intenzivnu borbu protiv uzročnika celulita u dubinskim dijelovima kože, ovaj maslac će kožu dodatno osnažiti i djelovati preventivno na nastanak područja podložnih stvaranju novog celulita.

Možemo ga ne voljeti, ili biti indiferentni prema njemu, ali jedno je sigurno: svi mi negdje na tijelu imamo celulit. Za prevenciju njegovog nastanka i borbu protiv njega, kreirali smo anticelulitni maslac. Prirodni sastojci odabrani za ovu misiju imaju veliku snagu da napadnu uzrok celulita u dubljim slojevima vaše kože.

Maslac se nanosi na suhu kožu u tankom sloju, a ritual utrljavanja kružnim pokretima trebao bi potrajati 10 minuta. Iako je masne strukture, brzo se upija i ne ostavlja masne tragove. Eterična ulja limuna, borovnice, čempresa, kadulje, ružmarina i eukaliptusa potiču cirkulaciju te otjecanje viška tekućine.

Nakon korištenja ovog maslaca treba izbjegavati izlaganje suncu. Također, maslac se ne preporučuje za korištenje trudnicama i dojiljama zbog visoke koncentracije jakih eteričnih ulja.

inci: potiče cirkulaciju / smanjuje celulit

Sastojci: shea, kakao, kokos, marelica, lavanda, magnolija

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: GLORIA, PRIRODNA KOZMETIKA, ANTICELULITNI MASLAC, NJEGA TIJELA, CELULIT, MRSAVLJENJE