Proizvođač: EUCERIN
Šifra artikla: 2150155
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

18.50 KM

Količina

Urea + ceramidi i prirodni čimbenici zadržavanja vlage (NMF)

Trenutno olakšanje PLUS 48h odgoda simptoma suhe kože.

Koža na stopalima prirodno je deblja i grublja od kože na ostatku tijela i osobito je osjetljiva na suhoću. Noge se često izložene pritisku i trenju koji dolazi od tvrdih površina ili neodgovarajuće obuće, a ta naprezanja mogu uzrokovati isušivanje kože, osobito na jastučićima peta.

Eucerin UreaRepair PLUS krema za njegu stopala sa 10% ureje pruža suhoj i gruboj koži potrebnu dnevnu njegu. Sadržava jedinstvenu i visoko učinkovitu kombinaciju sastojaka - urea, ceramidi, prirodni čimbenici zadržavanja vlage (NMF) - koji vežu vlagu i obnavljaju prirodnu zaštitnu barijeru kože kako bi se spriječio daljnji gubitak vlage. Formula klinički i dermatološki dokazano pruža trenutno olakšanje i intenzivnu, dugotrajnu hidratizaciju, odgađa simptome suhe kože do 48 sati.

Koža ponovno izgleda meko bez natisaka i zadebljanja.

Krema za stopala prikladan je za zrelu kožu i kožna stanja kao što su kseroza, dijabetes i psorijaza. Također se može koristiti i kao pomoćna njega.

Pakovanje: 100ml

Primjena: Ujutro i navečer nanijeti na čistu i suhu kožu stopala. Nježno umasirati u kožu, osobito pete, dok se u potpunosti ne upije.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: EUCERIN, UREAREAPIR PLUS KREMA ZA NJEGU STOPALA 10% UREJE, NJEGA STOPALA, UREA, SUHA KOZA, ISPUCALE PETE, PETE, STOPALA