Proizvođač: EUCERIN
Šifra artikla: 02150735
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

33.80 KM

Količina

Za normalnu i mješovitu kožu

Dnevni i noćni fluid za trenutačnu udobnost kože i ublažavanje izrazite osjetljivosti.

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalnu i mješovitu kožu preporučuje se za izrazito osjetljivu kožu gdje je glavni kožni problem neugodan osjećaj na koži, ali bez vidljivih znakova crvenila.

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalnu i mješovitu kožu lagana je formula koja sadrži SymSitive*, inovativan aktivni sastojak razvijen posebno za izrazito osjetljivu kožu. SymSitive* djeluje kao učinkovit regulator osjetljivosti izravno na izvor hiperreaktivnosti.

Osim što trenutno smiruje kožu, Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalnu i mješovitu kožu pruža dugotrajnu udobnost za izrazito osjetljivu kožu. Nanesite ujutro i/ili navečer nakon čišćenja lica, vrata i dekoltea za ublažavanje nadraženosti kože i optimalnu hidrataciju barijere kože.

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalnu i mješovitu kožu „čista” je formula, što znači da sadržava samo ograničen broj sastojaka. Ambalaža je dizajnirana tako da štiti od zagađenja zahvaljujući sustavu dvostrukih ventila.

* =zašt. robna marka Symrise AG, Njemačka

Pakovanje: 50ml

Primjena: Za trenutačnu i dugotrajnu udobnost kože, optimalnu hidrataciju i ublažavanje nadraženosti kože nanosite svakodnevno ujutro i/ili navečer na dobro očišćeno lice.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: EUCERIN, ULTRASENSITIVE FLUID ZA NORMALNU DO MJESOVITU KOZU, MASNA KOZA, NJEGA LICA, PECKANJE, ZARENJE, SUHOCA, SVRBEZ, OSJETLJIVA KOZA