Proizvođač: EUCERIN
Šifra artikla: 02150309
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

40.40 KM

Količina

Pouzdana krema za sunčanje za osjetljivu kožu, uključujući kožu sklonu aknama, za tijelo. Kontinuirani aerosolni raspršivač s više rupica umiruje i štiti od oštećenja kože uzrokovanog suncem.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi visok do vrlo visoki faktor zaštite od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti.

Eucerin aerosol za zaštitu od sunca za osjetljivu kožu SPF 30+ je sprej za zaštitu od sunca za tijelo koji umiruje i štiti osjetljivu kožu i kožu sklonu aknama. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtre za visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću.

Aerosolni raspršivač čini proizvod brzim i jednostavnim za primjenu na teško dostupnim mjestima.

Prozirni i nemasni sprej brzo se upija, osvježava kožu i otporan je na vodu.

Eucerin Sensitive Protect Dry Touch SPF 30 sprej za tijelo s visokim zaštitnim faktorom za osjetljivu kožu je klinički i dermatološki prikladan za osjetljivu kožu i kožu sklonu aknama.

Pakovanje: 200ml

Primjena: Dobro protresite, a zatim obilno nanesite prije bilo kakvog izlaganja suncu.

Pustite da se potpuno upije i izbjegavajte izravan doticaj s odjećom i čvrstim površinama kako biste spriječili nastanak mrlja.

Često ponovno nanosite. To je posebno važno nakon plivanja, znojenja i brisanja ručnikom jer se time smanjuje izvorna zaštita.

Nikada ne raspršujte izravno na lice i izbjegavajte udisanje.

Razina zaštite ovisi o nanesenoj količini; smanjena količina značajno će smanjiti razinu zaštite.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: EUCERIN, EUCERIN SUN, SENSITIVE PROTECT DRY TOUCHE AEROSOL SPREJ SPF30, AEROSOL SPREJ, ZASTITA OD SUNCA, SPF30, SUNCE, UVA, UVB, TRANSPARENTNI SPREJ, ANTIOKSIDANS, DRY TOUCH AEROSOL, OSJETLJIVA KOZA, MASNA KOZA