Proizvođač: EUCERIN
Šifra artikla: 9813
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

30.10 KM

Količina

Razbudite kožu s novim svježe aktiviranim boosterom s vitaminom C.

Anti-age serum s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C, hijaluronskom kiselinom i licochalconom A za sve tipove kože.

Anti-age inovacija u formi brzo upijajućeg boostera koji jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore. Učinkovita kombinacija tri moćna sastojka pruža koži svjež i blistav izgled u samo sedam dana.

Vitamin C snažan je antioksidans koji neutralizira slobodne radikala i jača vlastiti odbrambeni sistem kože. Također je neophodan za proizvodnju kolagena u stanicama kože, pomažući u održavanju strukture kože i odgađanju znakova starenja. Inovativna ambalaža osigurava da se čisti vitamin C odmah, prilikom prve primjene aktivira. Jednostavno pritisnite i protresite kako biste vitamin C u prahu pomiješali u serum s niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom i licochalconom A. Formula je najučinkovitija 21 dan.

Niska molekularna hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim (vanjskim) slojevima kože. Još jedan dokazani antioksidans, licochalcon A, zajedno s vitaminom C neutralizira slobodne radikale uzrokovane UV zrakama i visokoenergetskim vidljivom svjetlošću HEVIS.
Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster pogodan je za sve tipove kože i klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore. Koža je zaglađena, svježa i blistava u samo sedam dana, a rezultati se poboljšavaju tijekom vremena (uslijed redovite primjene).

Pakovanje: 8ml


Primjena:

1. korak: Uklonite aluminijsku foliju s vrha pakovanja

2. korak: Pritisnite dugme za aktivaciju 2-3 puta kako biste otpustili vitamin C u emulziju

3. korak: Protresite ambalažu 10-tak sekundi kako bi se aktivirao vitamin C

4. korak: Uklonite poklopac

5. kotak: Boost

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: EUCERIN, VITAMIN C BOOSTER, HYALURON FILLER, BORE, ANTIAGE, HIDRATACIJA, HIJALURONSKA KISELINA