Proizvođač: EUCERIN
Šifra artikla: 8631
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

16.90 KM

Količina

Ubrzava regeneraciju kože

Vodootporna njega koja obnavlja, štiti i smiruje suhu do vrlo suhu, oštećenu i nadraženu kožu.

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega pruža vrlo suhoj i nadraženoj koži S.O.S tretman. Stvara polupropusnu zaštitnu barijeru nad kožom koja podupire prirodni prijenos vodene pare i kisika omogućujući koži "disanje" i ojačava funkcije prirodne kožne barijere.

Formula je obogaćena glicerinom i pantenolom. Glicerin u formuli učinkovit je hidratant koji privlači vodu i pomaže ju zadrži u koži. Djeluje zajedno s pantenolom koji pomaže ubrzati regeneraciju i obnavljanje, a također i hidratizira kožu.

Bez boja i mirisa Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega klinički i dermatološki dokazano obnavlja vrlo suhu, ispucalu i nadraženu kožu.

Umirujuća, transparentna formula jednostavna je za nanošenje na problematične dijelove kože kao što su koljena i laktovi, ispucali zglobovi, zanoktice i pete. Sa samo nekoliko sastojaka dobro je podnošljiva na osjetljivoj koži i prikladna za upotrebu na djeci i bebama kao i malim opeklinama i koži nakon agresivnih dermatoloških tretmana kao što je terapija laserom ili hemijski piling.

Koža je regenerirana, zaštićena i obnovljena.

Pakovanje: 45ml

Primjena:

  • Nanijeti po potrebi na zahvaćeno područje.
  • Količina proizvoda veličine malog prsta obično je dovoljna za obje ruke. Količina proizvoda veličine srednjeg prsta je dovoljna za problematična područja na koži djeteta i njegu stopala.
  • Nježno umasirati u kožu. Aquaphor se lako razmazuje kada je zagrijan prstima.
  • Ne primjenjivati na otvorenim, vlažnim i ranama koje krvare. Pričekati stvaranje novog tkiva prije početka primjene.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: EUCERIN, AQUAPHOR OBNAVLJAJUCA NJEGA, SUHA KOZA, NADRAZENA KOZA, ISPUCALA KOZA, GLICERIN, PANTENOL, GRUBA KOZA, OPEKOTINE