Proizvođač: EUCERIN
Šifra artikla: 2150008
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

29.20 KM

Količina

Za dehidriranu, osjetljivu kožu.

Jedinstvena hidracijska krema koja pruža intenzivnu, 24-satnu hidraciju dehidriranoj, osjetljivoj koži.

Eucerin AQUAporin ACTIVE za normalnu do mješovitu kožu osvježavajuća je hidracijska krema za lice koja poboljšava hidracijski sistem i čini kožu podatnom, glatkom i blistavom.

Lagana, osvježavajuća tekstura kreme Eucerin AQUAporin ACTIVE za normalnu do mješovitu kožu pruža intenzivnu, 24-satnu hidraciju, a koža je može lagano upiti. Ublažava zategnutost, a koža postaje glatka i podatna. Klinički i dermatološki je dokazano da je Eucerin AQUAporin ACTIVE kompatibilan s osjetljivom kožom i nema miris niti sadrži parabene.

Pakovanje: 50ml

Primjena:

  1. Kožu temeljito očistite osvježavajućim gelom za čišćenjelica Eucerin DermatoCLEAN.
  2. Tonirajte kožu.
  3. Prvo nanesite neki proizvod za posebnu njegu koji upotrebljavate, kao što je revitalizirajuća krema za njegu područja oko očiju Eucerin AQUAporin ACTIVE.
  4. Nakon toga nanesite Eucerin AQUAporin ACTIVE za normalnu do mješovitu kožu.
  5. Ako ćete kožu izložiti jakom suncu, zaštitite je kremom za zaštitu od sunca za normalnu do mješovitu kožu kao što je Eucerin matirajući fluid za zaštitu od sunca SPF 50+.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: EUCERIN, AQUAPORIN ACTIVE KREMA ZA NORMALNU DO MJESOVITU KOZU, AQUAPORIN, HIDRATACIJA, DEHIDRIRANA KOZA, OSJETLJIVA KOZA, NJEGA LICA, MASNA KOZA