Proizvođač: ELIKSIR PHYTOPHARM
Šifra artikla: 15285
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

11.50 KM

Količina

Kapi bijelog luka ili češnjaka jednostavno se koriste i ne ostavljaju dugotrajan i specifičan miris.

Zbog alicina koji sadrži, beli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo. Dokazano smanjuje krvni pritisak i poboljšava cirkulaciju i rad srca te jača imuni sistem.

Aminokiseline iz bijelog luka utiču na sniženje razine štetnog holesterola (LDL) u plazmi, odnosno na povišenje koncentracije zaštitnog holesterola (HDL) – snižava razinu holesterola i triglicerida, čak i pri konzumaciji hrane s visokim udjelom masti.

Pospješuje probavu i rad želuca te potiče rad jetre, bubrega i prostate. Od davnine poznat antimikrobni učinak znanstveno potvrđeno potječe od alicina te da je vrlo učinkovit kod infekcije stafilokokima, E. colli, Proteusom i pseudomonasom.

Pomaže u liječenju raznih plućnih oboljenja, a izrazito je djelotvoran u liječenju gripe i bronhitisa.

Dokazan je i antiparazitski učinak – u narodu se češnjak odavno koristi za izbacivanje dječjih glista – Enterobius vermicularis.

Dokazano je i djelovanje na viruse herpesa i kvasne gljive (Candida albicans).

Pakovanje: 50 ml

Primjena: Tri puta dnevno po 15 kapi nakapati u 100 ml vode i tako popiti. Po želji zasladiti. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove treba da se prije uzimanja posavjetuju sa ljekarom. Ne preporučuje se trudnicama.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: ELIKSIR, BIJELI LUK, KAPI, VISOK PRITISAK, IMUNITET, TRIGLICERIDI, ZDRAVLJE, SAMOLIJEČENJE, CIRKULACIJA