Proizvođač: ELANCYL
Šifra artikla: 02150919
Raspoloživost: Nije na zalihi

Cijena:

55.90 KM

Količina

Slim Design ulje za vitkost, jedinstvena je inovacija 2 u 1, protiv celulita i strija. Preoblikuje, smanjuje i detoksicira.

Uz celulit, bori se i protiv neželjenih učinaka yo-yo efekta: strija, 'narančine kore' i opuštene kože s udubljenjima. Predstavlja prvu patentiranu dvofaznu formulu za vitkost, koja sadrži kofein.

1. Vodenu fazu čine kofein i ekstrakt bršljana, koji su odgovorni za fiziološku detoksikaciju tkiva te razgradnju i uklanjanje masnoća.

2. Uljna faza idealna je za omekšavanje kože i masažu, čime se pospješuje učinak detoksikacije. Uljnu fazu čini djelatna tvar protiv strija, ulje podlanka, koje pospješuje elastičnost i podatnost kože te sprječava i smanjuje pojavu strija.

Uz klinički dokazanu učinkovitost već nakon 7 dana primjene, Slim Design ulje pruža izuzetnu ugodu pri upotrebi. Ugodnost i senzualnost ulja u kombinaciji s prirodno osvježavajućim mirisom vode, pruža potpuni osjećaj zadovoljstva.

Umanjuje pojavu celulita - Umanjuje pojavu ranih strija - učvršćuje kožu - Nelijepi

Neljepljive teksture, brzo se upija te nema dugog čekanja prije odijevanja. 

Pakovanje: 150ml

Primjena: Dobro promućkajte prije uporabe i primijenite uz pomoć masaže kružnim pokretima na bedrima, bokovima i trbuhu.

Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: ELANCYL, STRIJE, CELULIT, KOFEIN, MRSAVLJENJE, VITKOST, DETOKSIKACIJA, UCVRSCIVANJE TIJELA