Proizvođač: ESI
Šifra artikla: 02020060
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

27.00 KM

Količina

Djelovanje  :

Aloe vera sok sa borovnicom 1000ml, Esi Italija koristan kod poremećaja metabolizma, povišenog holesterola i triglicerida.

Smanjuje rizik od pojave ateroskleroze .

Preporučuje se u toku virusnih i bakterijskih infekcija .

Neutralizuje toksični efekat lijekova .

Prirodan izvor vitamina, minerala i aminokiselina.

Aloe Vera je široko korišćena zbog svojih prirodnih svojstava, koja su obimno dokumentovanim u brojnim istraživanjima, čime su potvrđene njene karakteristike kao odličnog dodatka u slučajevima upala gastrointestinalnog trakta (iritacija kolona), radi pročišćivanja organizma, podsticanja varenja i lučenja žuči. Između ostalog, predstavlja i odličan dodatak ishrani kod oporavka i oslabljenog organizma tokom hroničnih bolesti kada pacijent ne uspijeva da se prehranjuje na pravilan način. Brojne studije pokazuje da je sok aloje veoma koristan u slučaju poremećaja metabolizma ugljenih hidrata (naročito kod dijabetesa tip II) i kod povišenog holesterola i triglicerida, smanjuje rizik od pojave ateroskleroze, preporučuje se u toku virusnih i bakterijskih infekcija za brži oporavak, u toku hemoterapije za neutralizaciju toksičnih efekata lijekova kao prirodni izvor vitamina , minerala i aminokiselina.

Sastav  :

Standardizovan sok od listova Aloe Vere , Med , Plod borovnice, koncentrovani sok .Sadržaj polisaharida - min.7000mg/l.

 

Način primjene :  Da bi se postigli najbolji efekti korišćenja ovog proizvoda, preporučuje se konzumiranje 25 ml (jedna doza) soka 2 do 3 puta na dan, čistog ili razblaženog u vodi ili voćnom soku. Preparat promućkati prije upotrebe. Nakon otvaranja, čuvati u frižideru i iskoristiti u roku od mjesec dana.

Pakovanje:  1000 ml boca

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi kompletni i bez grešaka. Preporučuje se da  prije upotrebe uvijek pažljivo pročitate upute za upotrebu i druge važne podatke  koji su priloženi  uz proizvod .

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: ESI, ALOE VERA BOROVNICA, MED, METABOLIZAM, HOLESTEROL, TRIGLICERIDI, DIJABETES, VAŠE ZDRAVLJE, SAMOLIJEČENJE, PROBAVA