Proizvođač: ESI
Šifra artikla: 02020062
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

38.40 KM

Količina

Djelovanje  :

ESI Aloe vera Noni  čisti svježi sok , za jačanje imuniteta, opšteg stanja organizma i za bolje varenje i probavu.

Aloja i noni su biljke koje se, zbog svojih karakteristika, tradicionalno koriste i imaju sinergijsko dejstvo koje pojačava njihovo pojedinačno delovanje.

 One poseduju neke slične principe (polisaharide, minerale i aminokiseline) koji zajedno djeluju efikasnije.

Aloja i noni sadrže i neke jedinstvene principe koji upotpunjuju dejstvo: aloja sadrži brojne vitamine i enzime u većoj količini od nonija, dok noni sadrži prokseronin i druge aminokiseline koje se ne nalaze u aloji.

 Na taj način, zajedničko dejstvo aloje i nonija pojačava pročišćavajuće, umirujuće i proenergetsko dejstvo, blagotvorno deluju na gastrointestinalni trakt i imuni sistem i doprinosi boljem psihofizičkom stanju.

Svakodnevna upotreba ovog preparata utiče pozitivno na odbrambene mehanizme našeg organizma.

Zahvaljujući sadržaju specifičnih polisaharida i enzima ovaj preparat djeluje kao odličan imunomodulator i stimuliše odbranu od štetnih agenasa.

Sok Aloja + Noni dolazi iz biljaka koje su uzgajane bez korišćenja pesticida i hemijskog đubriva.

Sastav:

Aloe Vera (Aloe Barbadensis Miller) list, sok (66,3%), Noni (Marinda citrifolia L.) plod, sok (26,7%), med (5,7%), aroma: borovnica, Borovnica (Vaccinium myrtillus) plod, koncentrovani sok (0,26%), supstanca za zakiseljavanje: limunska kiselina, konzervansi: kalijum sorbat i natrij benzoat.

Način primjene:

Da bi se dobio najbolji efekt ovog soka, preporučuje se 1 mjerica od 25ml soka 3 puta na dan, samog soka ili razrijeđenog vodom. Promućkati prije upotrebe. Nakon otvaranja boce, čuvati u frižideru i popiti u roku od 30 dana.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznolikoj i uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Pakovanje  :  1000ml boca s priloženom mjericom za doziranje

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi kompletni i bez grešaka. Preporučuje se da  prije upotrebe uvijek pažljivo pročitate upute za upotrebu i druge važne podatke  koji su priloženi  uz proizvod .

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: ESI, ALOE VERA NONI, MED, VITAMINI, ENZIMI, PROBAVA, IMUNOMODULATOR, VAŠE ZDRAVLJE, SAMOLIJEČENJE, IMUNITET