Proizvođač: QUEISSER PHARMA
Šifra artikla: 12321
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

10.00 KM

Količina

Kalcijum je esencijalni mineral koji doprinosi održavanju normalnih kostiju i zuba. Kalcij također igra ulogu u normalnoj funkciji mišića i normalnom zgrušavanju krvi te podržava normalan energetski metabolizam. Potrebe za kalcijumom su povećane tokom rasta, ali i tokom trudnoće, dojenja i često kod žena starijih od 45 godina.

Osim toga, kalcijum se konstantno izlučuje iz organizma. Budući da tijelo ne može samo proizvesti kalcij, on se mora unositi redovno i u dovoljnoj količini hranom.

Folna kiselina doprinosi normalnoj diobi stanica i stvaranju krvi. Folna kiselina takođe doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina.

Biotin ima ulogu održavanju normalne kože i kose, a ranije se nazivao i vitaminom H.

Vitamin D "pomagač za instalaciju kalcija" doprinosi normalnom korištenju kalcija i podržava normalno održavanje kostiju.

Pakovanje: 30 tableta

Primjena: Uzimati 1 tabletu dnevno uz obrok i dovoljno tečnosti bez žvakanja. Tableta se također može prepoloviti ako je potrebno.

Upozorenje: Nije prikladno za djecu i mlade.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: DOPPEL HERZ, VITAMINI I MINERALI, DODATAK PREHRANI, ZDRAVLJE KOSTIJU, KOSA, KOŽA, ENERGIJA, HOMOCISTEIN, FOLNA KISELINA, BIOTIN, VITAMIN D, KALCIJ