Proizvođač: ZEIN PHARMA
Šifra artikla: 9208
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

42.90 KM

Količina

Lijek broj 1 za liječenje urinarnih infekcija.

Prirodna D-manoza u prahu iz tvrtke ZeinPharma® je ovdje dobivena iz breze a ne kako je uobičajeno iz kukuruza. Alfa i beta D-manoze su 2 vrste D-manoze koje se pojavljuju u prirodi. Alfa D-manoza ima slatki okus a beta D-manoza lagano gorkasti okus. Zato je D-manoza prah ZeinPharma® po prirodi sladak, ali ima i lagano gorkasti okus.

D-manoza ne ubija bakterije – niti dobre, niti loše. Djeluje na takav način, da privlači bakterije E.coli i sprječava da se prilijepe na stijenke urinarnog trakta.

Kada se E.coli prilijepi na stijenke urinarnog trakta, širi se i stvara probleme. Kod uzimanja D-manoze, bakterije se lijepe na jednostavnu molekulu šećera i nakon toga se izbacuju iz organizma tijekom mokrenja.

D-manoza ne izaziva poremećaj normalne fiziološke flore crijeva niti uzrokuje gljivične infekcije koje se često javljaju nakon antibiotskih terapija, a izlučuje se iz vašeg organizma u roku od 4 sata od trenutka uzimanja.

Pakovanje: 50g

Primjena: Prva 3 dana uzimati 1 mjernu dozu D-manoze otopljenu u čaši vode ili prirodnog soka svaka 4 sata tokom dana, nakon toga tretman nastaviti uzimanjem 1 mjerne doze D-manoze 2 puta dnevno.

Preventivno korištenje: 1 mjerna doza dnevno otopljena u čaši vode ili prirodnog soka, duži period (1-2 mjeseca)

Pogodna za trudnice, djecu i dijabetičare, a uzimanje može biti dugoročno.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: D-MANOZA, ZEIN PHARMA, URINARNE INFEKCIJE, URINARNI TRAKT, BAKTERIJE U URINU, URIN, E COLI, ESCERICHIA COLI, TRUDNICE, DJECA, DIJABETICARI