Proizvođač: COLLISTAR
Šifra artikla: 12177
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

110.70 KM

Količina

Izuzetno lagan gel za sve tipove celulita. Njegova dJelotvornost je bazirana na aromaterapijskom efektu koktela veoma čistih esencijalnih ulja i 'efektu hladnog' koji, na principima krioterapije, podstiče aktivnost svih funkcionalnih sastojaka. Zahvaljujući trenutnom efektu zatezanja (mikronizovani silikon) i blagom pilingu (alfa-hidroksi-kiseline), koža postaje glatka, tonirana i zategnuta. Mješavina zelene kafe i bogatog koktela biljnih ekstrakata deluju protiv zadržavanja vode i površinskog sloja masnih naslaga, dok centela i borovnica otklanjaju osjećaj napetosti u nogama. Takođe sadrži i ekskluzivan koktel esencijalnih ulja koji, osim što deluje na kožna tkiva, deluje i na raspoloženje jer pruža aromaterapijski efekat.

Sastav:  Voćne alfa-hidroksi-kiseline, esencija šećerne trske, ekstrakti acerole (trešnje sa Barbadosa), gorke pomorandže, zelene kafe, divljeg kestena, kostrike, biljke Centella asiatica, borovnice i mentola, esencijalna ulja pomorandže, cimeta, kasije, korijande.

Pakovanje: 400ml

Primjena: Nanesite gel energično trljajući kožu, kružnim pokretima od gležnjeva prema zadnjici i stomaku. Ne ispira se. Brzo se upija i ne masti garderobu. Za intenzivan tretman preporučuje se upotreba 2x dnevno tokom mjesec dana, a za prevenciju i održavanje jednom dnevno. Posebno se preporučuje osobama sa venskim ili kapilarnim problemima zbog intenzivnog efekta 'hladnog'.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: COLLISTAR, LIFTING, CELLULIT, CRYO GEL, HLADENJE, MENTA, ZELENA KAFA, ZATEGNUTA KOZA, STRIJE, PROSIRENE VENE