Proizvođač: BIOFAR
Šifra artikla: 01080053
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

23.20 KM

Količina

BioGaia Protectis Kapi za bebe su dodatak ishrani i predstavljaju jednostavan, bezbjedan i djelotvoran način da se održi adekvatna koncentracija bakterija u crijevnoj flori beba.

Kapi mogu da se daju kašikom ili da se dodaju u hranu ili piće – kapi su savršene za bebe i malu djecu ili za one osobe koje ne mogu da uzimaju tablete.

Samo pet kapi jedanput dnevno obezbjeđuje preporučenu dozu od 100 miliona živih bakterija Lactobacillus reuteri da bi se obnovila mikroflora digestivnog trakta.

  • Obnavljaju crijevnu floru kod beba
  • Bezbijedne za primjenu od prvog dana rođenja
  • Pogodne da se koriste tokom dužeg vremenskog perioda
  • Prirodno porijeklo – Lactobacillus reuteri Protectis se dobija iz majčinog mlijeka
  • Jednostavne za upotrebu – samo pet kapi dnevno
  • Otporne na najčešće antibiotike, efikasna kolonizacija tokom terapije antibioticima
  • Bez okusa
  • Bez šećera i laktoze, a nivo glutena je ispod granične vrijednosti za proizvode bez glutena u Evropskoj uniji

Pakovanje: 5ml

Primjena: Pet kapi jedanput dnevno. Dobro protresite 10 sekundi prije upotrebe. Jedna doza sadrži minimum 100 miliona živih bakterija Lactobacillus reuteri Protectis. Da biste sipali kapi, nagnite vrh bočice pod uglom od otprilike 45 stepeni dok se polako ne formiraju kapi. Kapi mogu da se sipaju na kašiku ili da se dodaju u mlijeko, vodu ili bilo koji drugi odgovarajući napitak ili hranu. Kapi neće promijeniti okus napitka ili hrane. Nemojte da dodajete kapi u tople napitke ili hranu i nemojte da ih direktno sipate iz bočice u usta, pošto to može da ošteti žive kulture bakterije. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Nemojte da prekoračite naznačenu preporučenu dnevnu dozu.

Jednom kad se bočica otvori, kapi treba da se upotrijebe u roku od tri mjeseca.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: BIOGAIA, PROBIOTICKE KAPI, BEBE, GRCEVI, LACTOBACILLUS, PROBAVNI SISTEM, PROBIOTIK, DJECA, PROBAVNI SISTEM, DIGESTIVNI TRAKT, CRIJEVNA FLORA