Proizvođač: BETTERYOU
Šifra artikla: 9022
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

33.70 KM

Količina

BetterYou Boost B12 oralni sprej je efikasna pomoć normalnim psihološkim funkcijama, kao i u povećanju nivoa energije.

  • 4 raspršivanja (dnevna doza) sadrže 1.200 µg vitamina B12
  • Vitamin B12 podržava psihološke funkcije i oslobađanje energije
  • Bez stimulatora, sadrži prirodni B12, zeleni čaj i hrom
  • Pogodna alternativa tabletama i kapsulama
  • 48 dnevnih doza
  • Prirodna aroma kajsije
  • Pakovanje od plastike Ocean Waste

Vitamin B12 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu energije i normalnoj psihološkoj funkciji. Takođe doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema, stvaranju crvenih krvnih zrnaca i podržava normalnu funkciju imunološkog sistema.

Kako se uglavnom nalazi u životinjskim proizvodima, dodaci B12 preporučuju se onima koji slijede vegetarijansku i vegansku dijetu i oboljelima od perniciozne anemije.

Pogodan za odrasle, djecu stariju od 3 godine, tokom trudnoće i dojenja, vegetarijance, vegane i osobe koje slijede bezglutensku ishranu, kao i oboljele od perniciozne anemije.

Pakovanje: 25ml

Primjena: Dobro protresti prije svake upotrebe. Dnevna doza 4 raspršivanja (ili prema uputama vašeg liječnika). Može se uzimati zajedno ili odvojeno. Pažljivo prskajte u usta, idealno na unutrašnjost obraza, i držite nekoliko sekundi. Ne treba ga uzimati s hranom ili vodom, može se uzimati u bilo koje doba dana i kombinirati sa drugim BetterYou oralnim sprejevima.

Djeca ispod 12 godina koriste polovinu dnevne doze za odrasle.

Nakon otvaranja upotrijebiti unutar 6 mjeseci. Ne izlagati suncu.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: BETTERYOU, ORALNI SPREJ, VITAMINI U SPREJU, VITAMIN B12, UMOR, ISRCPLJENOST, ENERGIJA, ERITROCITI, ANEMIJA, IMUNITET, DJECA, TRUDNICE, DOJILJE, KRVNI SISTEM, DODACI PREHRANI