Proizvođač: We Boo Natural d.o.o.
Šifra artikla: 14709
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

19.70 KM

Količina

Svi znamo da je dječija, a naročito bebina koža preosjetljiva i sklona burnim reakcijama u vidu osipa i promjena na koži u dodiru sa raznim spoljašnjim uticajima. Takođe smo upoznati da nema mame koja se nije zabrinula pri prvim osipima i promjenama na bebinoj koži. Pored toga što svi volimo taj nježni i umirujući dodir bebine i dečije kože, promjena na istoj daje nam znak da nešto nije uredu.

U momentima dok pokušavamo da shvatimo šta je pravi problem i šta izaziva reakcije u vidu promjena na koži, naša SOS krema je najbolji izbor. Svojim prirodnim i organskim aktivnim sastojcima, krema momentalno umiruje iritiranu kožu, postepeno je oporavljajući i ujedno je čineći jačom i otpornijom.

Ulje tamanua je jedno od najkvalitetnijih biljnih ulja, smatra se čudotvornim sastojkom za oporavak kože, zbog čega i jeste glavni sastojak ove kreme. Tradicionalno se koristilo zbog svojih antibakterijskih i antivirusnih svojstava. Ulje tamanua djeluje zacjeljujuće uz stvaranje zaštitnog sloja na koži, sprječavajući buduće reakcije. U kombinaciji sa uljem kamilice umiruje nastale promjene, dok ulje jojobe preventivno djeluje na crvenilo i suhoću kože.

Shea buter je tu da koži vrati mekoću kroz održavanje njene prirodne hidratacije. Preporučuje se za svakodnevnu njegu kože sklone ekcemima, a krema je pogodna i za njegu kože nakon sunčanja.

Aktivni sastojci: Ulje tamanua, ulje jojobe, Shea buter, ulje kamilice

Pakovanje: 50 ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: BABY BOO, BEBE, DJECA, IRITACIJE, EKCEM, CRVENILO, SUHA KOŽA, TAMANU, KAMILICA, JOJOBA, SHEA BUTTER