Proizvođač: We Boo Natural d.o.o.
Šifra artikla: 14706
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

17.60 KM

Količina

Manuka med krema za lice je osmišljena upravo sa tim ciljem, da svojim sastojcima hrani i hidrira kožu u toj mjeri da očuva njena svojstva i da je zaštiti od promjena koje nastaju usljed uticaja iz okruženja.

Manuka med je glavni sastojak ovog proizvoda i to ne bez razloga. Istraživanja su pokazala da je upravo manuka med jedan od najboljih prirodnih sastojaka za zaštitu i njegu kože, jer svojim svojstvima štiti od spoljnih uticaja.

Krema je bogata biljnim uljima koja u kombinaciji sa shea buterom stvaraju zaštitni sloj na koži, čineći je otpornom na sve što može da naruši njena prirodna svojstva.

Ulje makadamije je tu da očuva prirodnu vlažnost, koža ga lako upija, a pored jojobinog ulja, najsličnije je po svojstvima sebumu koje naša koža sama proizvodi. Krema je napravljena sa sastojcima visokog sadržaja esencijalnih, omega masnih kiselina i nutrijenata, zahvaljujući kojima štiti, hrani i hidrira dječiju kožu.

Aktivni sastojci: Manuka med, ulje jojobe, ulje makadamije, shea buter.

Pakovanje: 50 ml

Primjena: Ova blaga i nježna krema pogodna je za svakodnevnu njegu lica beba i djece. Dovoljno je da je nanesete u tankom sloju na lice svog djeteta, tako što ćete je nježnim pokretima utrljati. Krema se brzo upija, a njenu laganu teksturu osjetiti ćete već prilikom prvog nanošenja.

Ne zaboravite da pričate vašim mališanima o važnosti njege, jer pored toga što su to posebni trenuci sa vama, stvorit ćete im vrijedne navike za cijeli život. Ovo je krema koja se zavoli u djetinjstvu i kojoj se vraća cijelog života, baš kao što ju je i naš junak priče, Meda Medić, zavolio.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: BABY BOO, HIDRATACIJA, BEBE, DJECA, NJEGA LICA, MANUKA MED, MAKADAMIJA, JOJOBA, PRIRODNA KOZMETIKA, SHEA BUTTER