Proizvođač: JGL
Šifra artikla: 01030009
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

9.90 KM

Količina

100% prirodan sprej za nos za svakodnevnu upotrebu

Otopina sadrži morsku vodu iz Jadrana bogatu solima i oligoelementima vlaži i čisti suh i nadražen nos čime omogućava dugotrajnu njegu iritirane i suhe sluznice nosa. Oligoelementi prisutni u otopini imaju važnu ulogu u održavanju normalne funkcije sluznice nosa što omogućava prohodnost gornjih dišnih puteva.

Bez konzervansa.

Proizvodi Aqua Maris® zasnovani su na prirodnoj vodi iz Jadranskoga mora i sadrže širok raspon vrijednih minerala i mikroelemenata.

  • Kalcij (Ca) i magnezij (Mg) unaprjeđuju metaboličke procese aktiviranjem pokretljivosti stanica prekrivenih cilijama. Pomažu nosnoj sluznici u samopročišćavanju te tako sprječavaju nakupljanje potencijalno štetnih bakterija i virusa
  • Cink (Zn) i selenij (Se) stimuliraju lokalni imunitet ždrijela i paranazalnih sinusa
  • Jod (I) i natrij-hlorid (NaCl) posebnim stanicama aktiviraju stvaranje zaštitne nazalne sluzi i povećavaju vlažnost udahnutog zraka.

Vlaži i štiti nosnu sluznicu, održava njezino fiziološko stanje i hrani je korisnim mikroelementima.
Ispire viruse i bakterije svojim blagotvornim svojstvima eliminira viruse, bakterije i strane čestice.
Morska voda za zabavu bez prehlade i gripe.

Budući da Aqua Maris® Classic podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka, prikladan je za djecu, trudnice i dojilje.

Pakovanje: 30ml

Primjena: Koristi se za održavanje svakodnevne higijene nosa raspršiti 1 – 2 puta u svaku nosnicu. Postupak se može ponavljati više puta dnevno i tokom dužeg perioda.
Kod suhog i nadraženog nosa uzrokovanog boravkom u izmijenjenim mikroklimatskim uvjetima, kao što je izrazita suhoća (klimatizirani prostori) ili onečišćenje zraka, kod naglih promjena temperature i kvaliteta zraka (primjerice tokom putovanja), raspršiti Aqua Maris® Classic dozirni sprej za nos 3 – 4 puta u svaku nosnicu, po potrebi.

Djeca 1-2 godine: 1-2 doze 1-3 puta na dan u svaku nosnicu.
Djeca 3-6 godina: 2 doze 2 puta na dan u svaku nosnicu.
Odrasli: 2-3 doze 3-6 puta na dan u svaku nosnicu.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: JGL, AQUA MARIS, NOS, PREHLADA, TRUDNICE, DOJILJE, DJECA