Proizvođač: APIPHARMA
Šifra artikla: 12452
Raspoloživost: Nije na zalihi

Cijena:

14.50 KM

Količina

Sadrži vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne funkcije mišića i i održavanje normalnih kostiju.

Sastojci: ekstra djevičansko maslinovo ulje (65,5%), želatina, tvar za zadržavanje vlage: glicerol; voda, antioksidans: ekstrakt bogat tokoferolom, holekalciferol

1 meka gel kapsula sadrži: Količina                    PU*

Vitamin D3                          62,5 μg (2500 IU**) 1250 %

*

 PU – Preporučeni dnevni unos


** IU - Internacionalna jedinicaPakovanje: 40 mekih kapsula

Primjena: Odrasle osobe uzimaju jednom dnevno 1 meku gel kapsulu s tekućinom.

Napomene: Čuvati izvan dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: Osobe alergične na bilo koji sastojak ne smiju koristiti ovaj proizvod. Proizvod se smije koristiti samo pod liječničkim nadzorom. Ne može se koristiti kao jedini izvor hranjivih sastojaka! Proizvod se ne smije koristiti parenteralno! Konzumiranje proizvoda se ne preporučuje u slučaju visokih razina kalcija u krvi ili urinu ili u slučaju bubrežnih kamenaca koji sadrže kalcij! Sadržaj vitamina D u ostalim proizvodima treba uzeti u obzir pri konzumiranju proizvoda.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: APIPHARMA, APIVIT, VITAMIN D, IMUNITET, IMUNI SISTEM, KOSTI, MISICI