Proizvođač: SALUS-HAUS
Šifra artikla: 2010096
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

6.10 KM

Količina

DJELOVANJE :
U našoj  vlažnoj i promenljivoj klimi pametno je osigurati dobru otpornost organizma i slobodno disanje. Kako bi to postigli, važno je zaštiti se od spoljašnjih čestica (kao što su dim i prašina), pri ćemu je bitna odbrambena uloge sluzi u ustima, grlu i disajnim putevima. Alpenkraft bombone su ukusni slatkiši zasnovani na tradicionalnoj Salus mešavini: ječmeni slad, komorač, med, majčina dušica, nana i ulje eukaliptusa, koji doprinose umirenju disajnih puteva i grla. Idealne za putovanja, bombone omekšavaju grlo u slučaju iritacije, oslobađajući disajne puteve zahvaljujući biljnim esencijalnim uljima koje poseduju.
 
Kombinacija biljnih ekstrakata, ječmenog slada i meda predstavlja odličan dodatak terapiji kod respiratornih problema, kao što su kašalj i bronhitis, pušački kašalj, bol u grlu, prehlada ili grip, a pomažu i kod gasova i grčeva u crevima, čineći vaš dah prijatano svežim.
 
SASTAV :  šećer, glukozni sirup, med (4%), ječmeni slad (4%), mešavina biljnih ekstrakata (0,7%), eteričnih ulja (0,3%) peperminta, mente, eukaliptusa, komorača, timijana i patuljastog bora i ekstrakata sladića (0,2%).
 
NAIN PRIMJENE : Po potrebi, lagano otopiti u ustima 1-2 bombone, više puta u toku dana.
 
PAKOVANJE :  75gr

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: ALPENKRAFT, BOMBONI, BILJNI EKSTRAKTI, TIMIJAN, KAMILICA, KAŠALJ, GRIP, ZADAH