Proizvođač: AVENE
Šifra artikla: 20176
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

20.93 KM 29.90 KM

Količina

Jedini obnavljajući i zaštitni tretman za nadraženu kožu izloženu suncu, vrlo širokog spektra (UVB + UVA + HEV plava svjetlost), za bolju učinkovitost protiv hiperpigmentacija i ožiljaka.
Vanjski utjecaji, a posebno UV zrake, slabe obnavljanje nadražene kože i potiču pojavu crvenih ili smeđih mrlja. Kada su kožne lezije ili iritacije prisutne na površini kože tijekom faze cijeljenja, one su sklonije poremećajima pigmentacije. Zato nezaštićeno izlaganje oštećene ili nadražene kože UV zračenju, ali i plavoj svjetlosti koja ima jaku pigmentacijsku sposobnost, može uzrokovati neželjene hiperpigmentirane mrlje na koži.
Cicalfate+ Višezaštitna obnavljajuća krema SPF 50+ zahvaljujući svom inovativnom kompleksu protiv ožiljaka2, [C+-Restore]TM, i jedinstvenom patentiranom fotozaštitnom kompleksu TriAsorBTM:
• UMIRUJE I OBNAVLJA osjetljivu nadraženu kožu i ograničava rizik od razmnožavanja bakterija uz 4 dana brži oporavak3.
• ŠTITI od sunčevog zračenja i vanjskih agresija za optimalan oporavak i zaštitu (TRIASORBTM filter, vrlo širok spektar zaštite od UVB, UVA i HEV  plave svjetlosti).
• Djeluje PROTIV OŽILJAKA. Poboljšava izgled crvenih mrlja i sprječava rizik od hiperpigmentacija povezanih s izlaganjem kožnih lezija ili iritacija suncu.
Cicalfate+ Višezaštitna obnavljajuća krema SPF 50+ smanjuje pojavu crvenila i sprječava rizik od hiperpigmentacije uslijed izlaganja suncu: -34% crvenila u 3 tjedna4. Koža je obnovljena, zaštićena i hidrirana 24 sata5.

Formula visoke podnošljivosti. Izvrsna podnošljivost kože i očiju.
Bez alkohola, bez silikona.
Ispitana na osjetljivoj nadraženoj koži pod dermatološkom kontrolom.
Ispitana nakon površinskog dermatološkog postupka i na tetoviranoj koži6.
Proizvod se može koristiti za lice i tijelo.
Ovaj proizvod nije proizvod za zaštitu od sunca. U slučaju intenzivnog ili dugotrajnog izlaganja nanesi proizvod za zaštitu od sunca prilagođen tvom tipu kože te izdašno i često ponovi nanošenje.
Ograniči kontakt s odjećom. Očisti sapunom, a zatim u stroju na 30° u slučaju mrlja. Izbjegavaj kontakt s očima. U slučaju kontakta s očima, temeljito isperi čistom vodom.

PAKOVANJE: 30ml
UPOTREBA:
Nanesi dva puta dnevno na reepidermiziranu kožu. Masiraj dok se proizvod ne upije.


Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: AVENE, CICA, CICALFATE, SPF50, OBNOVA, KOŽA, LJEPOTA, KREMA, ZAŠTITA, SUNCE, OBNOVA