Proizvođač: URIAGE
Šifra artikla: 11797
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

21.10 KM

Količina

Uriage termalna voda za svakodnevnu njegu kože

Prirodno izotonična, 100% Uriage termalna voda je veoma bogata mineralima i elementima u tragovima.

100% prirodna i bakteriološki čista.

Njen sastav koji je sličan prirodnom sastavu tjelesnih tečnosti (plazma, suze, fiziološkog pH), omogućava joj da djeluje u perfektnoj osmozi sa kožom.

Uriage termalna voda se u svom čistom stanju koristi za tretmane u Uriage-les-Bains u Francuskoj i centralni je aktivni sastojak svih Uriage proizvoda.

Indikacije: Svakodnevna hidratacija, umirenje i zaštita svih tipova koža, čak i najosjetljivijih.

Tretman upalnih dermatoza (ekcem, crvenilo, iritacije, svrab, opekotine od sunca, seboroični dermatitis). Za fiksiranje šminke, nakon depilacije, nakon brijanja.

Indikacije u pedijatriji: Pelenski osip, prevencija i njega alergijskog i nealergijskog dermatitisa, svakodnevna hidratacija kože.

Sastav: 11g/l suve materije (mineralne soli-Na, Mg, Ca, Cl, SO4, elementi u tragovima - Cu, Zn, Si), neutralni gas pod pritiskom.

Pakovanje: 150ml

Primjena: Prskajte onoliko često koliko osjećate potrebu. Ostavite da djeluje. Da bi dejstvo Uriage termalne vode bilo maksimalno, a zbog toga što je izotonična, nema potrebe da se tapka ili uklanja ubrusom. Jednostavno je ostavite da se osuši kako bi pružila sav benefit.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: URIAGE, TERMALNA VODA, TERMALNI SPREJ, HIDRATACIJA, IRITACIJE, SVRBEZ, EKCEM, CRVENILO, DERMATITIS, OPEKOTINE OD SUNCA, DEPILACIJA, BRIJANJE