Proizvođač: ABELA PHARM
Šifra artikla: 2010236
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

15.90 KM

Količina

Tensilen® je blagi brzodjelujući prirodni antidepresiv. U svom sastavu sadrži S-adenozilmetionin (SAMe) i kompleks vitamina B.

Tensilen poboljšava funkciju ćelijske membrane i na taj način smanjuje razdražljivost i simptome stresa. Smanjuje osjećaj tuge, bezvoljnosti i pesimizma. Tensilen svojim sinergističkim djelovanjem doprinosi osjećaju vedrine, uživanja u životu i emocionalnog blagostanja. Poboljšava koncentraciju i pažnju.
Ne izaziva zavisnost i ne uspavljuje. Ne smanjuje libido i potenciju.

  • Vraća energiju i samopouzdanje
  • Smanjuje simptome stresa
  • Poboljšava koncentraciju
  • Poboljšava pažnju
  • Preko 40 godina u Evropi
  • Potpuno prirodan preparat

Kod depresivnih ljudi pronađene su niske koncentracije S-adenozil metionina u likvoru (tečnosti koja se nalazi u mozgu i kičmenoj moždini). Ovaj nalaz podržava tvrdnju da Tensilen® pomaže vraćanju volje i samopouzdanja.
 
Uticaj S-adenozil metionina na depresiju je proučavan u brojnim kliničkim ispitivanjima, objavljene studije su ukazale da je izuzetno efikasan u poređenju sa placebom, a u većim dozama podjednako efikasan kao neki triciklični antidepresivi i sa daleko manje neželjenih efekata.

Kompleks vitamina B koji ulazi u sastav Tensilena®, dodatno smanjuje napetost i iritabilnost i vraća energiju. Kompleks vitamina B potreban je za optimalno delovanje SAMe gde dopunjuje njegov maksimalan efekat.

Pakovanje: 10 kapsula

Primjena: 1 kapsula dnevno, sat vremena prije ili dva sata poslije obroka.
Proizvod je najbolje uzeti ujutru.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: TENSILEN, ANTIDEPRESIV, STRES, RAZDRAŽLJIVOST, KONCENTRACIJA, DEPRESIJA, VITAMIN B, NAPETOST, BEZVOLJNOST, ABELA PHARM