Proizvođač: JADROMEL
Šifra artikla: 12892
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

49.20 KM

Količina

Proizvod sadrži  visoko potentne prirodne i zdrave sastojke koji učinkovito doprinose kontroli tjelesne težine.

  • Plod crnog papra doprinosi kontroli tjelesne mase.
  • Sjemenke guarane doprinose metabolizmu masti i kontroli tjelesne težine te potiskuju osjećaj gladi.

Crni papar (Piper nigrum) porijeklom iz južne Indije, intenzivno se uzgaja u tropskim krajevima, a zbog svojeg okusa i ljekovtih svojstava koristi se od antičkog doba kada je bio cijenjen kao i zlato. Plod crnog papra bogat je alkaloidima, sadrži eterično uljemasti i flavonoide, a svoj pikantni okus zahvaljuje alkaloidima piperinu i piperetinu. Poznato je da crni papar stimulira izlučivanje hlorovodične kiseline koja je neophodna za probavu hrane, povećava apsorpciju hranjivih sastojaka u crijevu što je važno za održavanje zdravog metabolizma. Jačajući bioraspoloživost hranjivih tvari, crni papar potiče metabolizam, stimulira sagorijevanje kalorija, poboljšava termogenzu i time povećava potrošnju energije i u mirovanju. Istraživanja pokazuju da crni papar djeluje na metabolizam satima nakon konzumacije.

Pored kamilice, paprena metvica (Mentha piperita) je najpoznatija i najpopularnija ljekovita biljka i sastavnica je mnogih pripravaka jer ima vrlo blagotvorno djelovanje na cijeli organizam. Najvažniji sastojak lista paprene metvice je eterično ulje koje se sastoji od mentola, mentona, mentilacetata i mentofurana. Od ostalih biološki važnih tvari nazočni su flavonski glikozidi, gorke tvari, triterpeni i trijeslovine. Paprena metvica je odavno poznata po tome da smiruje i njeguje cijeli probavni trakt, potiče lučenje probavnih enzima, umiruje grčeve i nadutost, djeluje diuretski , ublažava simptome PMS-a, ublažava stres i nervozu tijekom mršavljenja te potiče dobro raspoloženje.

Guarana (Paullinia cupana) je tropska biljka iz roda Paullinia, koji obuhvaća oko 80 biljnih vrsta koje rastu u području južne Amerike, tačnije brazilskog bazena.  Njezin povoljan učinak kao stimulans pripisuje se kofeinu koji stimulira središnji živčani sustav, potiče veći protok krvi u mozak te povećava izlučivanje važnog neurotransmitera serotonina, jača tjelesne i psihičke sposobnosti, na prirodan način održava budnost i osigurava organizmu ugodan osjećaj snage i zadovoljstva. Provedena istraživanja pokazuju da se glavni sastojak ekstrakta sjemena Guarane, kofein kao i njegovi učinci u poticanju termogeneze, stimulacije središnjeg živčanog sustava i smanjenja osjećaja gladi uspješno primjenjuju kao prirodni dodatak različitim pripravcima za mršavljenje.

Pakovanje: 90 kapsula

Primjena: 1-2 kapsule prije glavnog jela, najbolje dva puta dnevno. Preporuka je uzimanje puno tekućine, a dobar je poticaj i za promjenu prehrane i fizičku aktivnost.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: JADROMEL, JADRANKINA FORMULA, MRŠAVALJENJE, GUBITAK KILOGRAMA, DETOKS, GUARANA, KAMILICA, CRNI PAPAR, PAPRENA METVICA