Proizvođač: HEMOFARM
Šifra artikla: 12685
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

21.40 KM

Količina

Hedrin® Once gel je izuzetno djelotvoran protiv vaški i njihovih jajašaca. Djeluje tako što dovodi do fizičkog gušenja vaški, a sadrži Penetrol® koji olakšava prodiranje gela u gnjide i tako omogućava njihovo uništavanje.

Dokazano je da je Hedrin® Once efikasan pri samo jednom nanošenju, ali je nakon sedmicu dana ipak potrebno obaviti još jednu provjeru kako bi bili sigurni da nema vaški ili gnjida koje su preživjele tretman. Gel se može bezbijedno koristiti koliko god često je potrebno pri čemu se neće razviti otpornost vaški.

Pogodan je za odrasle i djecu stariju od 6 mjeseci.

Sastav: 4% dimetikon+penetrol®

Pakovanje: 100ml

Prednost: Samo jedan 15-minutni tretman.

Primjena: Prekriti ramena peškirom, dobro protresti bočicu prije svake upotrebe. Dovoljnu količinu gela nanijeti ravnomjerno na suhu kosu, kako bi koža glave i kosa bili potpuno prekriveni, a kosa natopljena. Utrljati gel u kosu prstima ili običnim češljem šireći ga temeljno i ravnomjerno od korijena do vrha dlake. Ostaviti gel na kosi najmanje 15 minuta. Prije ispiranja, temeljito šamponirati kosu, a zatim isprati vodom. Po potrebi nanijeti balzam za kosu, isprati i osušiti.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: HEMOFARM, HEDRIN, TRETMAN PROTIV VASKI, VASKE, GNJIDE, DJECA, ODRASL, NJEGA KOSE