Proizvođač: Clinique
Šifra artikla: 12738
Raspoloživost: Na zalihi

Cijena:

100.30 KM

Količina

Hidratantna gel-krema bez ulja sa ekskluzivnim sastojcima bio-fermentom aleo i hijaluronskom kiselinom prodire duboko u površinu kože. Za hidrataciju koja prodire i do 10 slojeva u dubinu i traje do 100 sati, čak i nakon umivanja lica.

Omogućuje trenutno proticanje vlage sa 174% i održava kožu hidratiziranom i do 100 sati. Sa tehnologijom automatskog nadopunjavanja, pomaže koži da stvori vlastiti izvor vode kako bi se kontinuirano rehidratizirala, a zatim zaključava vlagu za zdrav, nahranjen i sjajan izgled kože.

  • Bio-fermet aloe - Ovaj ekskluzivni sastojak bogat hranjivim sastojcima pomaže koži da zadrži vlagu, napravljen od laktobacila, aktivirane vode aloe i certificiranog organskog praha ekstrakta aloe. Jedna od blagodati procesa fermentacije je što razbija velike molekule u manje veličine, tako da se bolje apsorbiraju u kožu.
  • Hijaluronska kiselina - Ovaj sastojak pomaže u stvaranju "rezervoara vlage" za idealnu hidrataciju. Formula je stručno pomiješana sa dvije različite molekulske težine hijaluronske kiseline.
  • Aktivirana voda aloe - Čista voda ubrizgava se sa ekstraktom lišća Aloe Barbadensis, a zatim se nadopunjava kako bi zadržala pozitivne i negativne jonske naboje što pomaže koži da lakše upija vlagu.

Namijenjena je za sve tipove kože.

Pakovanje: 75ml

Primjena: Nanesite kremu ujutro i uveče na čistu kožu. Idealna i kao podloga za šminku.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
Sigurnosni kod

Oznake: CLINIQUE, MOISTURE SURGE, GEL KREMA, HIDRATACIJA, ALOE VERA, HIJALURONSKA KISELINA, REHIDRATACIJA